14 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Nedjelja

12.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ponavljači istorije

Autor: Antena M

  • viber

jovan j

Sve ste u pravu gospodine Laloviću. Da su ih u školama bilo što učili, nebi oni u dvorištima škola pjevali HRISTE BOŽE, himnu zločinaca. Pjevali bi svoju koja govori o ljubavi prema domovini.

istine i laži

Ako je neko imao veliku prošlost to je Crna Gora. Nastavnik istorije predaje učenicima da su Petrovići bili ubice i nitkovi. Takav odgovor i trži. To je ubijanje nacije i korijenja. Minula valast nije ništa uradila na nacionalnom identitetu.

Balša

Dobro je što se čuju, makar i rijetki, glasovi crnogorskih intelektualaca, koji ukazuju na suštinske probleme koji su nas doveli u ovakav nezavidan položaj.

Katunjanin

Odličan tekst i sjajno predstavljanje stvari koje bi pomogle mnogima u Crnoj Gori da sagledaju sliku što realnije i okrenu se ka zaštiti sopstvene države. Ovakvih tekstova i aktivnosti dizanja nivoa svijesti treba što više.

PredragPopovićNjegoš

Da, tu je suština! Ali ljudima treba reći da se kultura ne brani odbranom države. Kultura se brani odbranom naroda. Kultura je stvar naroda a ne nacije. A država nije narod već nacija. Nacija se pak brani multikulturalizmom naroda. Prirodan poredak je: kulture→narodi→država→nacija. CG pokuša obrnuto