15 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bojović: Đukanović da napusti stranačku funkciju

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

strateziiii

izglefa da GI ništa od cenzus.

Brko

Vi politički marginalci niste dostojni imena 21. Maj i ponašate se kao politički lešinari

JF

Ovome Bojovicu ovo nije prvi put . Zakoci malo,lako je optuzivati i biti konsult bez odgovornosti. Sada nam treba sloga a ne gluposti koje ti cesto filozofski iznosis. Spusti malo loptu ima puno vaznijih stvari,u danasnjoj stvarnosti da se kritikuju.

Budućnost

Đukanović treba da konačno završi partijsku i političku karijeru. Ima zasluga, ali ima i veliku hipoteku, koja će uvijek biti balast daljem napretku DPS, koja ima kvalitetne mlade političare, koji mogu biti nosioci moderne, evropske Crne Gore….ne bi bilo dobro da Đukanović potroši njihov potencijal

bezmastanja

@Budućnost To je ideja za 2009/2010 god., kada je koliko toliko sve bilo ok, a sad u ovim geopolitičkim i predratnim vremenima je ravno samoubistvu i teškoj g..uosti. Patriotizam ne umanjujem, ali patriota je i Ranko K. pa njegovi potezi od 2014. su na neki način i doprinjeli ovom danas.

Marina

@Budućnost Ihhh da vam je da nekako sklonite Đukanovica! Za petnaest minuta bi zavrsili zapoceti posao.Kad ovo cudo cinite od CG sa jednim poslanikom (olosem)vise,mozemo samo zamisliti sto bi tek cinjeli da Đukanovicu vidite leđa!!!Poznata taktika srpskih fasista!Ukloniti svakoga iole normalnoga!

Legenda

@Budućnost Nipošto.Dok su četnici više od 20 posto u gradjanstvu samo ih Presjednik može prizemljiti.No su tebe možda bliži oovi iz fronta i demokrate

Bajo

I mislis li da , cak i ode Milo , da bi to umirilo četnike i smirilo razjarene popove . I osvjestilo ih da se okrenu Crnoj Gori ! pa Rade pobogu , sta ti bi . I tebe zarazi Slavkov sindrom .

gost

@Bajo Ne bi, al bi okupilo casne Crnogorce iz opozicionih partija i URA-e, kao i one koji ne izlaze na izbore. Uz to, i DPS bi se tad reformisao i postao dobar koalicioni partner, a ne ovakav jad i bijeda sa balastom 90-tih i kriminala. A takva koalicija bi porazila cetnike i uvela cg u eu!

oboljenje

I obi je obolio od Mila ka Boca i novosrbi..... vise mu je kriv Milo no Crkva Srbije....unisi razdor u crbogorski blok... ako ce za Presednika CG nek se prijavi.... Milo ne moze pobjec ako je kriv no je muka bez dokaza... GI prica vise o Milu no o CG.... pogodite zasto? rade je povredjen necim i nek