3 °

max 4 ° / min -5 °

Subota

22.01.

4° / -5°

Nedjelja

23.01.

4° / -4°

Ponedjeljak

24.01.

-0° / -6°

Utorak

25.01.

3° / -6°

Srijeda

26.01.

7° / -2°

Četvrtak

27.01.

6° / -2°

Petak

28.01.

7° / 0°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Građani poručili: Krivokapiću, bolje grob nego rob, ne pristajemo na asimilaciju crkve Srbije!

Autor: Antena M


tito

mogu da protestuju do sutra. Popovi kroje kapu!!!!

don_kihot

Kroje mozda tebi, a gledaj oce li krojit nama. Sve je vec vidjeno, i prosto obozavam kad se raskobilaju i osile, kad padnu pricat ce dugo o tome

Mina

@tito A što ćeš ti na Antenu m, aj polako povaljen si.

Vuko

@tito Popovi kod nas ne kroje kapu jos od knjaza Danila.Pokusali su u vise navrata od 1918 ali nijesu uspjeli jer nasa svijest nije srednjovjekovna.Jedno 80 % naseg stanovnistva su ateisti koji praktikuju obicaje svojih predaka.Nije slucajno procentualno najvise partizana iz Crne Gore.

Jozo

@Vuko Kod partizana u SFRJ nisu postojali bošnjaci, CPC, crnogorski i bošnjački jezik. Sve to je izmišljeno nakon raspada Jugoslavije.

Milena

@Jozo Partizani su bili ljudi svih nacija i vjera,borili se protiv fasista,postovali se medjusobno,i nikome nije bilo vazno kojim jezikom govoris,niti koje si nacije,nego jesi li covjek,a kad se pocelo prebrojavati po vjeri i naciji smrklo se svima,zato razmisli .

Sol143

@Milena "tito" i drugi su trolovi, provokatori.Znaju oni dobro gdje su i da pišu gluposti. Ne obazirite se na ove plaćenike. Oni su besposličari koji sjedeći negdje u zapećku provociraju divne ljude poput vas. Nisu oni mi.Niti će biti.

Tito

@Sol143 kakvi trolova? Kroken li popovi kapu ili ne? Uteservering li i manastir i pola drzava? Vratise li narod u totalnu zatucanost i zaostalost? U siromastvo i samounistenje? A vi samo pricate price!

Lili

@Milena Najviše je Srba bilo u partizanima, naročito u Hrvatskoj (Lika, Banija). Većina Hrvata je bilo u ustašama, albanaca u balistima, itd. Šta ćemo sa savezničkim bombardovanjima Podgorice ?

tito

@Lili U partizanima je bilo samo jugoslovena i casnih ljudi! Samo jugoslovena!!!!

tito

@Lili saveznici su bombarovali cijelu evropu 44te. svaki glavni grad i sta? I ?

Vuko

@Jozo Partizana je bilo svih nacionalnosti a meslimani su 90% bili u partizane ili ti mozda mislis da su bili u cetnike.Vrlo je malo bilo muslimana fasista u poredjenju sa ostalim nacijama a sto se tice CPC-a ,kad je nasa crkva postojala nije bilo ni partizana,cetnika,ustasa,Srbije itd.CPC je starij

kemo

@Jozo Sa onu stranu Drine zive Bosnjaci nase vere, vatikanske i muhamedonske ... Nacertanije (Ilija Garasanin)