14 °

max 25 ° / min 14 °

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Politički oksi-moron

Autor: Antena M

  • viber

Mirko

Druže, živiš u velikim zabludama. Evropa sarađuje i sa Kinom i sa Rusijom. Odrekni se Ruskih energenata i turista i svega na čemu je napisano Made in China.

nenad_mne

@Mirko , po običaju zamjena teza! Sarađuju sa njima, ali, ekonomski, dakle čistih računa, a ovi "naši" "prepisuju" njihove poglede na svijet i puzajući imperijalizam!

Marina

@Mirko A ja bih jaaako voljela DRUZE da ti ZIVIS tamo gdje su ti braca po pameti kako bi tebi bilo ljepse a i nama ovdje !!!

Slavko

@Marina Pročitaj analizu Dr Živka Andrijaševića "Crna Gora je vjekovima zavisila od tuđe pomoći " Valjda veruješ svojoj "braći po pameti".

Maks

@Mirko .istorija posjeduje podatke dogadjaja i vrijeme.od pocetka 20 vijeka pa unazad 500 godina nije bilo interesne svere za energente i turizam pa su srbi imali bolje odnose i zivjeli znase sa kim u boljim odnosima nego sa tadasnjom crnom goro.

Andrija

Dobar tekst, fina kombinacija ironije i analize.

Márquez

Uvijek kada pomislim da ne može bolje, Darko me prijatno iznenadi elokventnošću i britkošću uma i pera. Ako ovo čitaju "namjesnici", bolje neka se zamisle. Baš svi.Oni su strano tijelo u tkivu Crne Gore a kada se čir zagnoji on mora prsnuti, a onda je kasno. Za njih.

BanjaCT

Napraviše sprdnju od DRŽAVE... Valjda neće za DUGO....

Mina

Bravo Darko. Shavatamo i pridjev politički i srednju crtu. Sve u svemu VIŠE MORON NEGO OKSI.

nenad_mne

Odeš neđe, đe su te pozvali na raport, pa odatle najavljuješ politička iznenađenja??? Šta mu bi da mijenja politički stav? Jednostavno rečeno , neozbiljno! Ekonomija, o kojoj priča Dritan?

Marina

Darko je jedan od maloga broja ljudi danas u CG koji nam svojim vanredno dobrim tekstovima i emisijama kojima ubada pravo u sustinu,pomaze da prođemo kroz ovo vrijeme” sveobuhvatne kataklizme”(upotrijebicu njegov eufemizam) sto bezbolnije. Neka zna da mi to umijemo da vrednujemo i cijenimo! Bravo!

ratko*

E moji dragi sugrađani kako me srce boli kad izađem iz Podgorice i ne čijem Crnogorski radio (nema prijema), a na svakom kvadratu u našoj zemlji može svetigora. Sve nam je nenormalno, a za ovo su krivi samo Crnogorci.

Tajfun

Darko kao i uvijek,briljantan,direktan i rezantan.Proci ce i ovo zlo kao i svako drugo,ali je problem sto smo mi Crnogorci vjeciti ponavljaci,nikako da iz Istorije nesto naucimo.

Baba

Briljantno! Sjajno skenirani pomenuti nepomenici, zli dobročinitelji. Bravo, Darko!