27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Zbog prijetnji smrću kažnjen uslovno na četiri mjeseca; Vujović: Skandalozna presuda

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

SRAMOTA!!!

Nijeste ga ni trebali hapsiti za "takvu sitnicu".Koristili ste najsofisticiranije resurse da mu udjete u trag a onda ga osudili kao za šamar. Lijepu ste poruku poslali svim propalicama i bolesnicima. Sad će da nasrnu još žešće. Sramota !!!

mr

Važno je da i dalje može slobodno da šeta CG, i uživa u blagodetima mora! Kakva sramota!

jovan

Kakav on takve sudije. Ovakvi koji javno prijete da će da ubiju dva slobodoumna i hrabra čovjeka, koji pišu igovore istinu ubijaće našu đecu. A ovakav sud je zastiđe za državu.

Boka

Kakva glupost, ovo je slično kao kad je ona cura iz Tuzi prijavila da je neko maltretira pa policija nije ništa uradila, znao epilog... Sudstvo je na stranu Svetosavaca, momak je trebao bar mjesec dana da leži u zatvor da mu više nikad ne padne na pamet da tako nešto pomisli.

Vuk Mandušić

Ovaj sad više neće morat da se krije iza lažnijeh profila. Kad za otvorene prijetnje smrću dobija 4 mjeseca uslovno, što će bit ako ne daj Bože učini što gore? Hoće li dobit ukor razrednog starješine ili će bit poslan u ćošak? U normalnu državu ovaj bi bio proćeran i dobio trajnu zabranu ulaska.

MNE PG

Dobro je kad vas nijesu proglasili krivim ! U Kotorskom sudu ima svega !

Andrija

Tipu koji se izgalamio novinarki- ambasadorki u pokusaju jer ne umije da se parkira, tri mjececa corke. A ovaj doma a prijetio ubojstvom. Brao vi ga suci

Nikola

Čudi me da Bošnjačka stranka ne reaguje na ovu presudu? Ne postoje dva čovjeka zbog kojih bi imala vecu obavezu da to uradi.

KakoJe

Ima opasnijih od ovoga momka koji je iz revolta to uradio vjerovatno. Ne kazem da je ok, ali sto ste uradili sa onima sto su govnama posuli zastavu, sto su fizicki zaista napadali na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, sto su urlali NIJE BILO GENOCIDA kad se smjenjivao Leposavić? I mim stranice jos rade.

Naroz

Bješe li za onoga što je vrijedjao Abazovića 6 mjeseci zatvora?

mb

Kako opasan lik? Ja ga ne smijem pogledati u oci

Crnogorac

Sramotna i nažalost očekujuća presuda. Anticrnogorska vlada ne tretira sve pretnje podjednako. Vidi jada na šta liči i još preti!!!

Vanja

Nadam se da cete uloziti zalbu na presudu. A takodje traziti i psihijatrijsku procjenu, meni ovaj lik ne djeluje normalno.