21 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Danas je sveti AVNOJ – ideja Jugoslavije je ideja slobode

Izvor: Slobodna reč

Autor: Antena M

  • viber

Legenda

Najčitaniji i jedini Svetac,uz naše 21 maj i 13 jul.Smrt Fašizmu

@@@@

AKO NE UMIJEMO DA RADIMO UMIJEMO DA RATUJEMO rece SMilosevic i sve podje u PM. PS i izgubi sve ratove

belavista

Da nije bilo AVNOJ-a i dojucerasnje Jugoslavije i dan danas bi na ovim prostorima bila Kraljevina S(rbi) H(tjedose) S(ve). Zar je slucajno to sto i u tadasnjoja (predratnoj) i danasnjoj Srbiji himnom mole boga da cuva "srpske zemlje". Koje su to, osim Srbije, "srpske zemlje"?

Sofija

@belavista Da nije bilo Srpske vojske te 1918. godine, Dalmacija i Istra bi danas pripadale Italiji. Umesto da je formirana velika Srbija, kralj je verovao u Jugoslaviju koja je Srbima došla glave.

@@@@

@Sofija HAHAHAH GLAVNI ISTORIJSKI IZVOR TI JE VUK DRASKOVIC I SERIJA ALEKSANDAR OD JUGOSLAVIJE.INACE DALMACIJA JESTE PRIPALA ITALIJI NEGO SU JE KOMUNISTI PRISAJEDINILI HRVATSKOJ.POTRUDI SE MALO NE LUPAJ.

Marina

@@@@@ KAKO JE SRBIJA MOGLA POSTATI NESTO DRUGO NEGO STO JE DANAS,”KASABA KOJU KAO DA JE REZIRAO NEDELJKO BAJIC NA METAMFETAMINIMA” KAD SU IM ZACETNICI OBIJE DINASTIJE TRGOVCI SVINJAMA. KARAĐORĐE RAZBOJNIK KOJI JE UBIO OCA I OBJESIO BRATA,I NEPISMENI OBRENOVICI KOJI SU SE PALCEM POTPISIVALI.

Miloš Banićević

@Sofija Au, šta ti lupaš!

europeac

@@@@@ Da Srbima nije bilo saveznika 1918, još bi bili na Krfu ili đe već. Normalno da su pogubili sve ratove, Od Kosova, a i još koji će.

roki

Naravno da je mogla da živi. Iz rupa su se izmigoljili nacionalisti i zaveli naivni narod. Da se prihvatila ideja konfederacije ko zna gde bismo sada bili.

Marina

TO ŠTO MLADI LJUDI DANAS NI O CEMU POJMA NEMAJU,STO SU ŠUPLJI KAO SITO I STO STICU ZNANJA ISKLJUČIVO SA INTERNETA I JESTE RAZLOG STO VELIKA VECINA NJIH NE MOZE DA EVOLUIRA DALJE OD PRIMITIVNIH HORDI TROPRSTAŠA KOJIMA SU UZORI KOLJAČKE ZVIJERI POPUT RATNIH GENOCIDNIH ZLOCINACA.

sunčica

Gospodine Gruhonjicu, našim generacijama su unistili živote… Posijali sjeme zla i uništavaju budućnost i našoj djeci… Smrt fašizmu!

Sofija

Separatizam Slovenije i Hrvatske je bio početak propasti Jugoslavije i uvod u građanski rat.

Zhika Kuzmanovski

@Sofija Poceli ate pricu negde od sredine. Prica je duza. Ideja Jugoslavije je Britanska, nacrtom o stvaranju drzave Juznih Slovena, koju je Garasanin pokusao da prepravi u Drzavu svih Srpski zemalja... Kako Jugoslavija vise nije trebala odluceno je da se rasturi (US resolution) i nasli su se ljudi

Gradjanin

@Sofija Najvecu krivicu imao je Milosevic, On je prvi Srusio Ustav Sfrj. Tudjman je Bio Partner Slobi u svemu tome... LP

kotoranka

@Sofija Procitajte tekst "Kako je srusen Ante Markovic", pa ce Vam se dosta toga samo kazati. Pozdrav.