17 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Godina koju su pojeli kvislinzi

Autor: Antena M

  • viber

BMX

Nikad nista bolje i sazetije o stanju u Crnoj Gori pod SPC - DF - Demokrate - URA rezimom nisam procitao. Svaka cast i postovanje, gospodine Beslin. Kad nema ljudi ovde koji su dovoljno pametni i hrabri da tako tacno, precizno, sazeto daju sliku ove zemlje

Katunjanin

Izuzetno dobar tekst ,apsolutno se slazem sa Gospodinom Beslinom.Pozivam sve citaoce da ga preporuce svojim prijateljima ,kumovima ,poznanicima tako da se malo bolje upoznaju sa ovom surovom stvarnoscu. Narocito je bitno da ga procita mladja populacija koja ima pravo glasa !!!!

CG1

Svaka, SVAKA VAM ČAST na ovom tekstu. Ovo je tekst za udžbenike istorije, da se ne zaboravi ova izdajnička družina na vlasti, koja je sva nepočinstva uradila CG injenim građanima.

Doctor Gachet

Gospodin Beslin je glas razuma,zemlje u kojoj je cetnistvo vladajuca i prirodna ideologija. U Crnoj Gori je nametnuta i neprirodna. On je u Srbiji ono, sto je Tomas Man bio u Hitlerovoj Njemackoj. Za uvazavanje!

Marina

MAESTRALNO! Ovako hrabro,hronoloski poređati i sazeti sve sto se desavalo u CG poslednje dvije godine moze samo ČOVJEK ljudske i intelektualne velicine kakav je g.Beslin! ZA UDZBENIKE! Pitam se da li ce neki”NAŠI”istoricari poslije ove LEKCIJE g.Beslina imati obraza da pogledaju narodu u oci?

glas razuma

Samo ovakvi mogu spasiti Srbiju od fašizma

Annet

Sto ti casti Milivoj Bešlin! Ovo je prava ekspertska slika sunovrata jedne građanske,proevropske,multietnicke drzave u kojoj jedan nacionalizam sa svojim aparatčicima iz Srbije i Rusije želi zagospodatiti neosvojivom teritirijom,drzavom CG. Polomiste doata zuba,i jos cete,ali CG osvojiti necete.