11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Da, Dritane: iza Otvorenog Balkana stoje velikodržavni projekti

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • viber

@@@@

Valjda je svakome jasno da Dritan radi za necije tudje interese i sad je dobio zadatak da nam objasni neobjasnjivo.

BMX

Za EU u kojoj su Jansa, Orban, Zeman i ostala konzervativna, desna i narodnjacka – nacionalisticka bratija, nije cudo da to podrzavaju ali je ogromno razocarenje da nas sadasnja administracija SAD gura u tom pravcu, podrzavajuci velikodrzavne, nacionalisticke projekte iz proslih vijekova

Hominem Quaero

@BMX potpuno se slažem sa Vama. Globalna politika, pa tako i politika EU i SAD, je vođena nažalost samo kroz prizmu ekonomskih (radikalno neoliberalnih) interesa. Andreju veliko hvala na odličnoj analizi - konačno da je neko jasno i koncizno nazvao stvari pravim imenom.

Zeljko

Kao po obicaju, Nikolaidis odlicno razmislja, argumentovano analizira i tacno objasnjava podmuklost ideje Open Balkans, i treba da je svakome jasno da je ovo “kukavicje jaje” velikonacionalista! Sjajno Andrej!

Branka

Veliko HVALA za ovaj tekst g. Nikolaidis. I za širom otvorene oči i um. Svi su zaboravili "sporazum" koji je crna trojka potpisala poslije 30.08.2020. i priču o kohabitaciji i što je od toga ispalo. I svi su zaboravili i 1918. i 1941. i 1990.-te. Svi su zaboravili što ovakve ideje donose. Rat!!!

u korist

Dritan radi u korst Vučića. To nije tajna zato i ima podršku srpskih medija

mb

Nevjerovatno, nikada ni za sto jos srpski mediji dritana ne prozvase? Ni za leposavica? Ni za srebrenicu? Jel to dovoljno? Jer ne smiju! Vucic ne da da njegovog “Jokera” njegovog “trojanskog konja” rafo gradjanska opcija, pokret zelenih, il’ bilo ko ofira. Tip je degutantan, i procitan. Stalno je u istom šablonu, isti termini, palamudjenje, al nervoza i znoj sve prisutniji…

Tako je Andrej!

Dragi naš Andrej, sve je jasno onima koji hoće da vide i čuju! Žalosno je da se bavimo ovim nazadnim idejama i njihovim propagandistima. Nema tu ko da progleda što se dritka tiče, prije će vučić dovayit krivinu, ne zbog uvjerenja, već zbog spasavanja svoje g..ce! Nece nikad spavat mirno! 4 min prosl

montenegrina

Pa sada gradjanima biva sve jasno.Zasto se Abazovic zalaze za bolje objasnjavsnje gradjsnima o Otvorrnomn Balkanu od tri drzsve ako ne zbog zadatka koji dobija od Vucica i njegovog velikosrpskog sveta.Zasto je njemu bitno da nije trebslo pominjati "srpski svet"ako ne da moze tajno da radi na tom projektu,vozeci se na relaciji Tirana-Beograd,Vucicevim avionima.Svi mogu da vide ,ako hoce,za koga radi ovaj covjek i za cije velikodrzavne projekte!

Dum spiro spero

Bravo!Danas ste nas Vi i Darko Šuković počastili izvanrednim tekstom.S pravom mogu reći da Antena M ima najbolje kolumniste,na čelu sa Šukovićem,Nikolaidisom,Avlijanijem,Bursaćem i ostalima !

Drit u sluzbi AV

Mngima je tek sada jasno, da je Drtan u službi A. Vučića

VojoS

Andrej ne umije bez ovako. Fenomenalno!

Dvije istine

1) Ideja vezana za Janšin non-paper 2) Dritan ima licne interese da sluzi Vučiću

Ljubo Filipović

Pitanje od milion $$$: KO je i KAKO u-bijedio Ljuba Filipovića da podrzi Vucicev "Otvoreni Balkan" ???

Boško Agram

@Ljubo Filipović - Džudi Rajzing Rajnke, Trampova mala, zaljubljena u manitog (H)Rista.