17 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Pogledajte foto priču: Slavlje u SDP-u na Cetinju

Autor: Antena M

  • viber

MNE

Neka je sa srećom! I ja ću ih glasati sa zadovoljstvom ali nemamo šta slaviti dok četnici i srpske sluge, uz pomoć izdajnika i zalutalih Crnogoraca uzimaju grad po grad. Ovo je za naricanje a ne za slavlje.

Milena

@MNE Ne bi da nije podrske Srbije i Vucica i para,ali,,,,Srbija ustaje,podrska polako nestaje,vidjecemo,Srecno SDP na zasluzenom uspjehu.

bozidar vuletic

NapravicevSDp od Crne Gore građansku dtzavu socijalne pravde vladavinu prava za sve njene građane ekonomski dovoljno jaku

KakoJe

Koga Cetinje ovako ispostuje, tome ne treba ni glas u druge gradove. A svudje se zaokruzuje DPS da se ne raspu glasovi, jer je vazda muka i na granici je sve za po jedan mandat, inace bi imao SDP mnogo vise i u druge gradove. Steta sto nema.

Crnogorka

@KakoJe upravu ste- Svaka cast. Nadam se da ce se formirati Crnogorski blok, jer evo po ko zna koji put moramo vaditi i cuvati CG. Stasno mi je da URA i Demokrate mogu uzeti ovoliko u Cetinju. Pogotovo zato sto su uradili 5 septembra. drago mi je sto Staga garda porasla. Bravo.

JF

Cestitke, ovo je primer kako se rad i trud isplati. DPS nema vise ; lako ce mo; . Raditi menjati strategije i samo raditi. Neka se sad DPS i SDP nadam se dogovore i neka grdonacelnik prijestonice bude i SDP. A Draginja kasnije za premijera.

Duki

Bravo Cetinjani sto se tice SDP, jer su to debelo zasluzili narocito Gospodja Vuksanovic.Samo mi nije jasno dragi Cetinjani kako mogaste dati ijedan glas onima koji su vas cascavali suzavcem i gumenim mecima.Cetinje je ponos svih nas.

Katunjanin

Cestitam SDP-u . DPS i dalje ostaje ostaje ubjedljivo najaca partija u CG. Rasipanjem suverenistickih glasova DPS je oslabljen ,pa ste dali URA-sima povod za slavlje ,koji nisu ocekivali mandat ili dva. Svesno ili nesvjesno ispada da nije bilo "zajedno do pobjede" vec "zajedno protiv DPS-a."

rogi

Sa srećom buđenje SDP-a. Mislim da treba ojačati sve stranke koim je CG prioritet i smanjiti drvljenja između njih. Moramo napraviti jak blok koi će funkcionisat u cijeloj CG a ne da se prepucavamo između sebe.

Zekovic Bobo

SDP je nasutpio sa listom "SDP i gradjani". A to su Gradjani Cetinja koji su pokretaci i nosioci herojskog otpora Cetinja srpskim okupatorima, zavojevacma i nasilnicima. Nelijepo je da se Gradjani nidje ne pominju u slavlju i izjavama SDP-a. Ovaj rezulat je djelo tih hrabrih, divnih LJUDI.

Mirjana A.R.

@Zekovic Bobo Bravo g-dine Bobo. Ovo je oštroumno i pošteno zapažanje. Čak je na ovim fotosima isforsirao vrh SDP-a samog sebe a najzaslužnijeg, nosioca liste u CT ne vidim na njima.

Orlov krš

@Zekovic Bobo svakako da je izborni rezultat SDP nastao voljom građana Cetinja,ali ti građani su izabrali upravo SDP kao partiju koja može donijeti neki boljitak Cetinju nakon 30god i koja je sada predvodnik u suprotstavljanju velikosrpskoj agresiji!Bez malicioznosti!

Mirjana A.R.

Ja na ovim fotosima niđe ne vidim najzaslužnijega za ovaj uspjeh SDP-a u Prijestolnici, Nikolu Đuraškovića. Jesu li ovo fotosi u slavu vrha SDP-a isključujući cetinjani koji su im to omogućili?

ivica

DPS treba da promjeni ime sa Crnogorskim predznakom.Crnogorska Demokratska Partija. Dok nema partije sa crnogorskim predznakom , Svetosavci ce kolo vodit ko do sada i pored crnogorskih crkava uzece sve sa glasom URE i Demokrata.Pihhhh

biblion

@ivica, ovo nije loša ideja...razmisliti svakako. Ojačati suverenistiki blok, jače povezati suvereniste. Držati se platforme i ne vraćati se na degutantne optužbe iz prošlosti, jer je već i previše takvih papagajskih optužbi koje obilato koristi sadašnja vlast u Državi i njeni nalogodavci.