20 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bečić: U Mojkovcu ćemo brzo formirati vlast, na Cetinju smo spremni za pregovore

Autor: Antena M

  • viber

HN

Prošetaj prvo po Cetinju sokole, možeš Dritka pod ruku!

Đoko Orlandić

Bečiću su usta puna, u razgovorma sa predstvnicima EU, evrpskih integracija. U koaliciji je svuda sa najgorim proruskim klerofašistima. On kaza da će u MK brzo formirati vlast. Nema sumnje, sa "evrofanaticima" koji su sinoć slavili "Ratko Mladić, "Srbija", i "Kosovo-Srbija". Oni su gori od DF.

haker

hahhahaha, pitanje je Bečko, jer nece to bas tako biti...n'o samo da mi je vidjeti sta bi ti radio da ti partija osvaja 40-50% na nivou drzave kao DPS

Stevan Dž

druže bečiću nije korektno da svjesno podmećeš i lažeš narod kao što ste to radili u Budvi. Naime, niste bili na dvije lo liste pa da kažeš da građani hoće druge neće dps! Ovako kako je, građani su rekli u najvećem broju da žele ponovo dps....

Daša

Odlično za Mojkovac, nece proci ni dva mjeseca a viđece Mojkovčani sa kim imaju posla! Baš ste crvenokravataši usrecili Budvu i Nikšic zajedno sa DF! Ti si Bečicu pravi politički kameleon i čitava tvoja partija u stilu trla baba lan da joj prođe dan!

nk

OVo je stranka koja pokazuje svoj srpski predznak kad moze u koaliciju sa ovima koji pjevaju "Oj kosovo, kosovo"i "Ratko Mladic jedan je od nas". S punim pravom Becic je pao u ocima EU i Amerike i on ce brzih dana biti politicka proslost. U Nk samo zaposljavaju po dubini, a nijesu u grad zasadili jedno drvo od kad su na vlasti, bruka!

Mijana

Brojevi sve govore...Ne znam kako Becic moze da bude zadovoljan...DPS ipak ostaje najjaca proevropska partija...