22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

DPS: Potvrdili dominaciju svoje politike, opštine da dobiju odgovornu vlast

Autor: Antena M

  • viber

NAJBOLJI STE DPS!

Zbog vaših nekih propusta sad ispastate ali neka se svi ljute ali DPS je ubjedljivo dobila najveći broj glasova! Bravo! Bili ste super!

JF

Sreca sto se vasi glasovi jos uvek rasipaju na procrnogorskim snagama. Morate promeniti taktiku. Vi ste kulturni obrazovani mladi i cisti kao suza. Ali klin se klinom izbija. Kada vas onako ovi na vlasti vredjaju morate vratiti isom merom i jos jace ,i na zalost primitivnije uzvratiti. Taj nacin nazalost prolazi kod naroda. Kada na kulturni i akademski nacin se branite i uzvracate uvek vas vecina dozivljava kao nedorecene. PRICAJTE SA SELJACIMA SELJACKI A SA AKADEMICIMA LATINSKI!

JF

Ne zaboravite da ce parce kolaca prpasti i 21 maju koje kao i vas i sdp ja obozavam. Primer: Govor Mila: okreni se u cosak, i budi tu dak te smjenimo to pamte ljudi. Zivjeli mladi DPSa

pizmasipocetnic

@JF 21. maj i sl. stara propala formula, sudarite se i napadate dje ne bi trebalo i posle kad se raspane onda kriv neko drugi. Bolje da pruzmete provjerenu cetnicku formulu, prikloni se ulazi u dubinu i jacaj. No nema mudrosti zato je i LSCG tako nestao za kratko vrijeme. Savjet.

JF

Zbog nekih primitivaca koji ne vide vise od nosa situacija je ovakva kakva je. Nema greske ni u 21 maju niti DPS niti SDP, sto se tice ideja za koje se zalazu.Problem je u konjima koji vuku svak na svoju stranu. Neka se gospodin pronadje.

Radosav

Ovaj DPS je potpuno izgubio kompas,ima neku svoju - Jevtovu matematiku,prema kojoj mijesaju " babe i zabe", sabiraju i oduzimaju kako njima odgovara,a u stvarnosti gube opstinu po opstinu!