11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Bursać: Zoran Milanović, nečovjek koji se sprda sa genocidom

Autor: Antena M

  • viber

Nando

Koliko teških riječi i pojmova u tekstu. Ustaše, nacist, nacionalistički HDZ... Zanimljivo kako ustaše u Hrvatskoj vide samo razni "analitičari" sa prostora ex. Yu, dok je Europska Unija tu "ustašku" Hrvatsku primila u svoje članstvo i još u tu "ustašku" Hrvatsku svake godine posjeti 15 miliona turista.

Stric

@Nando ,malo morgen bi Europska unija primila Hrvatsku u svoje clanstvo da ne bude Vatikana i njihovog poguranca!Ne vjerujes?Raspitaj se zasto Hrvatska i sada,svake godine,isplati Vatikanu poprilicnu sumu,a to ce potrajati...U toj Europskoj uniji Hrvatska je ubjedljivo medku tri najgore clanice !

Nando

Već poznati narativ, Vatikan, Kominterna, Njemačka.... S tim tezama mi se ne da diskutirati,to se može slušati svaki dan na TV Pink i TV Heppy. A to da je Hrvatska među tri najgore članice u EU je istina, da nije, ne bi zadnja ušla u EU.Da skratimo, Hrvatska je ostvarila sve svoje strateške ciljeve i sada joj preostaje jedino da razvija demokratsko i prosperiteto društvo.

jovan

Tako je gospodine Bursać. Nažalost i Milanović ništa manje nego Dodik želi parče Bosne. Želja će ih bit. Bosna je stara država u jednom komadu zajedno sa Hecegovinom, i ostat će tako.

Senad Hujić

@jovan Ma neće on komad BiH, on hoće glasove hercegovaca,nebi li bio još jednom premijer i ako ga ponovo izaberu,očitaće on njima lekciju iz Marksizma jer svi vukovi mijenjaju dlaku,samo ovaj komunistički vuk ne...Opet će im ujahati u Crkvu konjem kao što su mu i didovi radili...

Mario

zoran milanović koronu uspoređuje s karijesom, a cijepio se 3 puta. Samo na osnovi tog podatka vidi se kakav je to licemjer. Iz njegovih nakaradno sročenih i teško probavljivih rečenica, može se uočiti stravični egoizam i vječna potreba za konfliktom. Najgori Hr predsjednik do sada.

moha

Milanovic se pokusava nametnuti za lidera hrvatskog naroda, nesto kao Tudjman u pokusaju. Medjutim problem je sto dolazi iz SDP-a i jedini nacin da izgura Plenkovica koji je sef HDZ-a (sto je najveca stranka) je da bude veci papa od pape.

Ljiljan

Hvala Veliki Dragane Bursaću! Tog idiota koji se predstavlja sa "predsjednik RH" ne treba opisivati zdravom logikom.On je prosto "govoreća kanalizacija".Ali,on takav najviše šteti Hrvatskoj jer Bosnu ima ko da brani i bez stranaca od takvih ljudskih otpadaka.Bosna je čudo a tajnu bosanskog otpora su

Ljiljan (nastavak)

...osjetili mnogi koji su ušli sa zlim namjerama. Za trolove poruka: Ne pišite i ne trošite prostor ovom časnom portalu.Takvi osim podmuklih provokacijanisu sposobni da urade ono što misle. Tzv.Nando, Vladimir,Sofija...isti proizvod kanalizacije.