16 °

max 22 ° / min 16 °

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Đeco, kako ćete sjutra braniti granice, kad vam srce bije za boje druge zemlje?

Autor: Antena M

  • viber

Ante

Oni toliko vole CG da bi se veselili da Crnu Goru dobije bilo tko pa i Kosovo kojeg oni neizrrcivo mrze. A oni će biti crnogorska policija. Bože pomogni Crnoj Gori.

Maks

@Ante .Ovo su potomci onijeh predaka koji bijahu vazali i podanici.Bastine Crnogorske Vladare iz kuce Petrovica a nikada niko njihov nije dolazio na Cetinje niti bio sa Petrovicima.

Crnogorka

Nije to nepromišljeno nego iz kuće ponešeno. Tako su vaspitani. Isti takvi u Beogradu čuvaju mural Ratka Mladića. Sve su to recidivi 90 tih.

Omladino?

Odgajani u njedrima države svoje Crne Gore! Učili da treba čuvati svoju državu ko srce svoje! Majka vas je othranila da bi čuvali svoje roditelje drugove kumove komšije od ČETNIČKIH HORDI KOJE SU POBILI NAŠI HEROJI DA BI VI OMLADINO IMALI SLOBODU I MIRAN SAN! NETRUJTE MAJČINO MLIJEKO! DA JE VJEČNA!

mr

Pa neće ih uopšte braniti... Sačekat će ih na granici, primiti uputstva i oružje okrenuti put svoje zemlje i svoga naroda! Ni prvi, a izgleda, ni potonji put! Nažalost!

Boka

Ovi se školuju da ruše državu Crnu Goru, da je izdaju, da je mrze... To ih je naučila crkva Srbije i Vučić. Bruka dovijeka, a nisu oni krivi nego im roditelji što su rovarili po Bosni i Hrvatskoj...

DREĆI

Vjekovima je vrsena asimilacija naroda silom lazima prevrtanjem istorije lukavstvom itd. Sada je tesko obicnom narodu koji nije nista procitao sam a da mu nije neko poturijo laznu istoriju.

Tajfun

Ovo su pitomci Rista Radovica,koji je 30-god indoktrinirao generacije u CG Velikosroskom i cetnickom ideologijom.Prvo je sve potomke Cetnika uzeo pod svoje,a potom je krenuo na polupismene i nepismene i od njihove djece napravio Janjicare,koji mrze sopstvenu drzavu.

Djeco naša!

Djeco naša neizdajte svoju rodnu zemlju tu ste prve korake započeli mladjani se radovali svome rodu svojoj Crnoj Gori koja djeco vjekovima postoji! Djeco draga ne gazite koru hljeba koja vas je nahranila i u momke napravila! Volite kuću i ognjište svoje branite je od četnika! SMRT FAŠIZMU!

Nemojte!

NEMOJTE MOMCI DA VAM DJECA BUDU ČIČA DRAZINI ČETNICI! VODITE RAČUNA KO ĆE IM DATI OBRAZOVANJE! NEMOJTE POSLIJE DA SE KAJETE! NEMOJTE DA VAA ŽENE RADJAJU ČETNIKE!