Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đeco, kako ćete sjutra braniti granice, kad vam srce bije za boje druge zemlje?

Stav

Comments 10

Đeco, kako ćete sjutra braniti granice, kad vam srce bije za boje druge zemlje?

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Jasmina Smriko

Kada se godinama vodi borba za prosperitet polititičkih partija, a ne države, kada postane bitniji rejting partije, a ne države, kada partija postane milija od države, kada se u svom domu drži uokvirena slika lidera partije ili vjerskog poglavara, a ne svog prađeda i đeda, onda se ne treba čuditi što smo tu đe jesmo.

Kada generacije izlaze iz školskih klupa, stičući znanje iz uvezenih udžbenika, iz kojih predavanje vrše uvezeni kadrovi, ne steknu nikakvo znanje o sebi, svojojoj tradiciji, to su naše izgubljene generacije.

Ne znaju ništa o crnogorskim pogibijama, ni prije 1918, ni o toj krvavoj godini, jer su nam udžbenike pisali i štampali izvan Crne Gore.

Trovali su lažima i falsifikatima generacije Crnogoraca, onda se ne treba čuditi klicanju pitomaca Policijske akademije u Danilovgradu, a ni klicanju Mladiću u Mojkovcu, niti diljem Crne Gore. Pritom, Crkva Srbije, preuzela je ulogu u vaspitavanju pravoslavne omladine u Crnoj Gori, a pitomci Policijske akademije su izgleda, dio crkvenog vaspitnog korpusa.

Alarm za uzbunu je davno upaljen, samo što su mnogi okretali glavu i radili kao da ne čuju vapaj kojim se upozoravalo na posljedice. Ponašanje u Policijskoj akademiji je konačna opomena da su neophodne korjenite, radikalne reforme u obrazovnom sistemu.

Država koja brine o kadrovima koje školuje i policijske i vojne, jer oni śutra stoje na braniku države, zabranila bi dalje školovanje i mogućnost da jednog dana obuku policijsku uniformu. Na žalost, mi još uvijek nijesmo takva država.

Ođe se profitira u zavisnosti od količine mržnje, podlosti, licemjerstva koju neko ispolji prema državi.

Đeco, čemu se radujete? Slavite poraz nacionalnog tima svoje države i slavite tuđe pobjede. Kako ćete śutra braniti granice, red i mir svoje države, kad vam već sad srce bije za boje tuđe zemlje?

Obrukali ste i sebe i svoje pretke, ukoliko i oni nijesu bili na pogrešnoj strani istorije, kad su Crnogorci krvarili za svoju državu.

Po meni, niko ko nije odan grbu, himni, zastavi crnogorskoj, ne bi mogao biti školovan u vojnoj i policijskoj akademiji, niti bi mogao biti pripadnik vojske i policije Crne Gore. Ti redovi, treba da budu za one koji u svakom momentu pokazuju, bez zazora, srčanost, odanost, vjernost svojoj rodnoj grudi.

Nadam se, da ćemo se brzo izboriti za drugačiju Crnu Goru.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Nemojte!

NEMOJTE MOMCI DA VAM DJECA BUDU ČIČA DRAZINI ČETNICI! VODITE RAČUNA KO ĆE IM DATI OBRAZOVANJE! NEMOJTE POSLIJE DA SE KAJETE! NEMOJTE DA VAA ŽENE RADJAJU ČETNIKE!

Djeco naša!

Djeco naša neizdajte svoju rodnu zemlju tu ste prve korake započeli mladjani se radovali svome rodu svojoj Crnoj Gori koja djeco vjekovima postoji! Djeco draga ne gazite koru hljeba koja vas je nahranila i u momke napravila! Volite kuću i ognjište svoje branite je od četnika! SMRT FAŠIZMU!

Tajfun

Ovo su pitomci Rista Radovica,koji je 30-god indoktrinirao generacije u CG Velikosroskom i cetnickom ideologijom.Prvo je sve potomke Cetnika uzeo pod svoje,a potom je krenuo na polupismene i nepismene i od njihove djece napravio Janjicare,koji mrze sopstvenu drzavu.