19 °

max 26 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 15°

Nedjelja

26.05.

22° / 16°

Ponedjeljak

27.05.

24° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Komunalac Ratko Mladić

Autor: Antena M

  • viber

Mitar

Gospodine Bursać, očito je načelnik već promijenio partiju. Uostalom, on je u DPS-u unazad nekoliko godina kao i što je isto toliko ili manje Crnogorac. Ali, već se vraća korijenima. Kaže da i on na neki način pripada Srbima?!! Interesantno.

Branka

Još jedan izuzetan tekst o našem svakodnevnom užasu. DPS konačno pokazuje svoju pravu struktuju a komentar na ovakve izjave nemaju. Dokaz da su se baš reformisali jer sad se jasno vidi koja je profilacija njihovih kadrova i zasto nijesu ništa uradili za CPC, Crnogorce i državu CG.Samo za sebe i srbe

Sretno

@Branka Kad uskoro postanete region Srbije i dalje cete razglabati sta je DpS uradio?

Branka

@Sretno Ne razumijem koja je poenta tvojeg komentara. Mi smo već dvije godine region srbije i DPS je glavni krivac za to. Nijesu moje pokojne babe bile na vlasti 30 godina. I nijesu one primale u svoju partiju posrbice i davale im poslove, državljanstvo, stanove, zvanja i položaje.

Reakcija na komentar

@Sretno više nema DPS,sa ovim stanjem rušenja Visevjekovne CG ništa ovdje se radi o Državi CG i njenim Multivjerskom narodom koji se uporno bori da ostane u svojoj zemlji a ne da bude PRIVEZAK SRBIJE! NAROD CG NIJE NIŠTA KRIV I ZAŠTO DA NOSI TAJ TEŠKI OKOV OKO SEBE? DOKLE ĆUTATI?

Jack Hustlle

@Branka DPS nije crnogorska nego građanska, Srbi su građani i s njima treba radit jer nije malo Crnogoraca koji sebe zovu srbima . Ne može niko , pa ni DPS da ljude ćera da nasilno budu Crnogorci, iako se zna da su to što jesu - zaljuđeni, zavedeni, podmićeni profesionalni Srbi (Crnogorci).

Miloje

Sad bi trebalo da ga isključe iz partije, i to javno, i njega i sve slične. Pa ko ostane.

Nevjera

R.Mladić je ratni zločinac direktni izvršilac genocidne vlade u izvršenju zločina u Srebrnici.

Nis

Eto od kad je muslimane iz BiHpocelo biti sramota da se zovu muslimani (kao do sada) poceli su I muslimane (veliko postovanje) u Crnoj Gori i Srbiji nazivati Bosnjacima.Jako cudno hteli ne hteli još malo će svi muslimani u celoj Evropi biti Bošnjaci.