18 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Postoji li druga(čija) Srbija?

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Poštovanje za autora i njegov tekst ali odgovor je samo jedan. Drugačija srbija od ove kakva se pokazuje svakodnevno niti je postojala niti postoji. Niti će postojati dok ne plati za sve zločine i genocide i ne bude svedena na svoju pravu mjeru beogradskog pašaluka.

Anabell Lee

Throw back u velikom stilu.Sve pohvale,bravo.

Marina

Ja znam za jedan jedini izuzetak! Zoran Đinđic !!! Zato je i platio glavom !!! Ko god se ikada usudio izdici iz srpskoga gliba,napraviti otklon od opanaka i šajkaca,kama i koljaca platio je glavom.Od kneza Mihaila Obrenovica do Đinđica !!!

Marina

Kao pripadniku Bosnjackoga naroda koji se toliko napatio od srpskoga NACIZMA ne mogu se nacuditi odakle crpite snagu da mirno,neostrasceno analizirate i komentarisete pošast zvanu srpski klerofasisticki ultranacionalizam koji je,i Vama je to jasno,duboko i trajno urezan u njihovom genetskom kodu!!!

Marina

(2) I dok u meni samo gledajuci i citajuci o njihovim zlodjelima SVE KLJUČA, vi idete i jedan korak dalje ,humanisticki razmisljajuci o pomoci šačici jos uvijek normalnih među njima !!! Fascinsntno!!! I za mene potpuno neshvatljivo!!

Lady Marian

Taman pomislismo da smo izašli iz mraka '90-tih,zli duhovi prošlosti se javiše.Vi ste u svojoj analizi sve lijepo predočili.Svaka čast.Uvijek se radujem Vašim tekstovima.