21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Imanje pa znanje

Autor: Antena M

  • viber

Odgovor

Pitate se čime su povezani? Crkvom i biznisom, posebno farmaceutskim. Diplomica doktora nauka - neka se nađe, sačekaće univerzitetska karijera, a dotle će skupiti i koja parica. Još dvojica su mu neoženjeni, je li?

Vanja

Hoce li u CG ikada zazivjeti istrazivacko novinarstvo, kao sto su CINS i Krik u Srbiji? Ako nista drugo, bar da se dokumentuju neke stvari, pa kada drzava bude drzavom, da se ti ljudi procesuiraju.

Doctor Gachet

Nista premijer ne prepusta slucaju. Svi resursi za interes familije.

prijatelj

Očigledno je da je Boljević nabavljao vakcine kao prijatelj porodice Krivokapić, tu dileme nema. Pitanje je samo koliko su se u to ugradili.

Petar

Nesto je trulo u drzavi Crnoj Gori. Toliko bazdi ali svi oguglali. Doktora nauka kao paprika po Zeti, strucnjaka broj srazmjerno broju paprika, diplome Kragujevac, Nis, Kosovska Mitrovica Foca, mentori obskurni mesetari. gdje je tu kvalitet zdravstvene zastite i obrazovanje gradjana CG. Blato i glib

organizovano

@Maksim Ili organizovana kriminalna grupa! Možda Abazović na ovo obrati pažnju iako odlično sarađuje sa Krivokapićem. On razbija krminalne organizovane grupe.

pregovarač

Bilo je i ovo: "Premijer Zdravko Krivokapić planira da 9. maja otputuje u Moskvu, na Dan pobjede nad fašizmom, kazao je gostujući u Bojama jutra na TV Vijesti Sergej Boljević, član pregovaračkog tima za nabavku vakcine iz Rusije." Ovo je objavljeno u martu 2021.