21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Pokladna poslanica popa Gojka

Autor: Antena M

  • viber

Igor

Ne vjerujem sto citam. Svaki dan isto, Crkva Srbije ovo, ono. Mjenjajte pricu ako zelite spas za gradjansku pricu. Ostavite se vise crkve

Ivan

@Igor Ni ja ne vjerujem đe živim ali opet kad zažmurim na oba oka neću riješit problem. Nijesam razumio da se ovdje "dira" crkva, nego obrnuto - crkva nam kroji politiku pa ako to ne vidiš pozdravi se s tvojom "građanskom pričom".

nenad_mne

@Igor , spas za građansku priču??? Da svi građani budu Srbi i pripadnici crkve srbije? Hvala ti na priganicama!

lopovi

Ili je Gojko sasvim otkačio ili misli da smo ludi pa mu možemo povjerovati u ovo što piše. Vrijeme u kojima ovakvi likovi truju javno mnjenje je neprirodno i vodi u propast. U ove likove ubrajam premijera i njegove apostole koji žele da život crkve preslikaju na državu praveći haos u kojem kradu.

Đoko Orlandić

Pop l... napisa „Litije predstavljaju masovni, autentični pokret u svrhu jačanja sekularnog i građanskog života u Crnoj Gori". U njegovom stavu ima logike isto koliko ... On je vratio CG nekoliko vjekova unazad, na vrijem Inkvizicije. Ka' da je Hitler činio genocid radi stvaranja EU.

Katunjanin

Drug Gojko jeste obican radnik jedne dobro organizovane fasisticke horde koja se krije iza vjere u cilju ostvarenja vladavine na odredjenim prostorima.On spada u onu grupu ciji su pretci za vrecu brasna izdali svoju crkvu i drzavu samo sto sad nijesu u pitanju vrece brasna vec vrece zlata.

Labud Dabanović

Prić narodu koji se zove i kiti imenom pokojnog naroda za kojeg se nije borio i kojeg nije rađao punih šaku vjekova-TO JE LAŽNI NAROD.Takvi i kad zbore da je 'mlijeko bijelo' lažu.Pa se ne treba čudit ni Cuci duhovnome i Cuci premijeru koji su prišli tom narodu da im je laž ponos i čast