16 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Otvoreni Balkan je otvorena prevara

Autor: Antena M

  • viber

Katunjanin-Miogost

Evropa i Svijet jos nije ,do kraja ,shvatila,namjere i zamke ,Angeline politike.

D V

Istinit i jasan prikaz namjere i cilja tkz projekta...naravno iza kojeg stoji mrkli dušman CG države i nezavisnosti. CG netreba taj fašistički "moderni"projekat on je već sa svojim crkveno srbijanskim i domaćim slugama ugušio 80% privrede i ekonomije CG a samim tim i državni temelj.

jovan

Veliki Balkan je Velika Srbija, to je jasno. Istanbulskom konvencijom Crna Gora je dobila sve što joj treba na tom polju a zadržala suverenost. Izfrustrirani Vučić hoća silu nasramotu i prevaru da od CG napravi automnomnu pokrajinu, a Kosovo ćušne Albaniji.

Bodin

Iza tog projekta stoje regionalne ekonomske sile koje bi progutale manje države i unazadile bi nam pregovore sa EU za sva vremena.

Blazo komnenovic

Otvoreni balkan' nase ucesce bio bi kraj CG. Od.nas bi osto samo geografski pojam i nista vise

JF

Sve ovo Je Milo jos prije par godina uocio, i odlucno rekao NE za tadasnji Mini Sengen. A sada ovi ludaci cak i URA zeli da ekonomski uniste CG privredu i poljoprivredu. Kako ce krompir,paradajz,papripka lubenuce iz Zete konkurisati sa srbijanskim i makedonskim istim proizvodima. Ovo je ludnica ako se ne STOPIRA.

Anthropos

Srbiji je potreban "Otvoreni Balkan" - bez granica - da bi slobodno izvozili "četništvo" (kleronacizam) diljem Balkana. I uz to pretvorili manje države u kolonije "velike Serbije"?

Andjela

Poplocani put za srpski svet i velike Albanije, potpomognut marionetama nove vlade.

Neko

Naravno da NIKAKO ne smijemo uci u tu pricu! To bi nam bio kraj. Bude li se to stavilo na dnevni red- trebali bismo svi izaci na ulice i ne razilaziti se do povlacenja inicijative

delboj

Pa referendum je i bio zato sto je ekonomski bilo neizdrljivo funkcionisati sa Srbijom. U takvom sistemu veca zemlja jednostavno guta manju. Veca privreda guta manu. Ovo je cisto unionisanje pogubno za Crnu Goru i za standard gradjana.