9 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Manjinska vlada nije najbolje rješenje, ali ćemo je podržati, najbolje bi bilo ići na izbore

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Akova

Jedino moguće u ovakvoj situaciji.Samo da ovi odu.

Milos

G.djukanovicy imali ste priliku 30 god ste vodili drzavu mislim da je vrijeme za neke druge ljude.iskusan ste politicar prihvatite realnost nema potrebe za dizanjem tenzija,ok ako ovi ne valjaju trazimo druge pa makar padala vlada svake godine.

Onogošt

@Milos Predsjednik je najzaslužniji što je u našoj državi očuvan mir i što smo prvi put na miran način obnovili nezavisnost.Valjda ste viđeli šta su ,,eksperti"za kratko vrijeme uradili od države.Nemojte samo reći da im je on koji ih ignoriše i prezire(čast izuzecim)smetao da uspiju.

Milos

Nezavisnost je obavljena nazalost na naj nedemokratski nacin kup9vinom glasova i taj dan pretvorio u najsramotniji dan al to druga prica.ja sam odduvijek i uvek cu bit opozicionar i upravo sam rekao ako narod nije zadovoljan snjima idemo dalje trazimo nove. Milo je proslost

VVM

@Milos - Samo ti Miloše opušteno ! Za ne vjerovati ko sve živi u našu CG !

Marina

@VVM Bravo !!! Apsolutno tacno!!! Bas za nevjerovati !!! Ali makar su sad svi izasli na svjetlost dana pa sada znamo ko je neprijatelj ove zemlje i ko rovari i podriva je!!!

Orlov krš

@Milos obnavljanje crnogorske države je jedan od najljepših i najčasnijih datuma u slavnoj crnogorskoj istoriji!Po ovome što pišeš ti si samo opozicija svojoj državi,što je strašno za svakog normalnog čovjeka!A svakako ti ne možeš određivati ko je prošlost,a ovi koje podržavaš su već prošlost!

Milos

Ja sam jasno rekao da samopozicionar ko god bio na vlasti uvijek cu kritikovat vlast.nemamja nista protiv nezavisnosti cg al to sto je za tebe moralno i posteno dozvoli i da ja imam svoje misljenje.za mene ne moze bit moralno kup9vina licnih ja se stidim nacina na koji je cg postala nezavisna

Donji_Grbalj

@Milos Ja imam protiv nezavisnosti itekako. Besomučna i najprljavija kampanja poznata do tada. Kupovina glasova, grozne ucjene, besplatne karte i avioni, plaćanje dugova za struju, ubjedjivanje po kućama, podizanje nedržavnih zastava na to jutro itd, itd...

Marina

@Milos OPOZICIONAR!!! A stidis li se NAČINA na koji je 1918.CG postala ZAVISNA,odnosno NESTALA Stidis li se PODGORIČKE SKUPSTINE i NAČINA na koji je sprovedena OKUPACIJA CG uz bajonete tuđe vojske? Stidis li BIJELOGA TERORA,masakriranja,silovanja,paljenja i uriniranja po mrtvim Crnogorcima?!!

Marina

@Onogošt Tako kao Vi razmislja svaki normalan covjek i onaj koji je bez ostatka privrzen SVOJOJ a ne tuđoj zemlji ali bih voljela da me prosvijetlite i kazete mi na koje to izuzetke mislite,posto ja nijesam detektovala ni jednoga jedinoga za ovo vrijeme?!!!

MNE KO

Samo nemoj ponovo da vam preletači vode državu !

Marina

@MNE KO Ne sumnjam da su ih UREDNO popisali !!! To je i rekao u intervjuu pred izbore u Nikšicu prosle godine na TV Niksic !!! Ako Vas interesuje mozete pogledati taj intervju na youtube-u .

Veselin

Oce li ovo Milo glasati za temeljni ugovor ili se meni cini?