19 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Boli gubitak vlasti? Mislite pozitivno: nikada je više nećete izgubiti. Jer je nećete ni dobiti

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • viber

Eagles

Bravo Nik, svaki put me sve više oduševljavaš! Uz želju da se sekta NIKAD više ne vrati na vlast, i konstataciju da je g.din Djukanović figurativno mačak koji ima 9 života, sve će ih preveslati,živi bili pa vidjeli!

Budi

@Eagles majstor je Milo, ali za 5 godina stice uslov za starosnu penziju (67 god), pa je pitanje koliko ce one njegove bebe bit strucne da vode Crnu Goru.

Stari nk

@Budi kad vidis gradonacelnika Pg sve ti je jasno, a u DPS su svi ko Vukovic tu i tamo. Evo zivi bili pa vidjeli ko ce viti sledeći predsednik Cg, ja kažem Vukovic. Ima Mila ko da zamjeni, a tu je i Draginja.... Ima CG šćeri i sinova koliko oćeš

pero

E Ljaljo i krivokapić su se već prilijepili za fotelju,nose ih sa sobom,pred hram kod srbina jolanikija

Jelena

@Eagles Bravo ,nikad više. Potezi Milovi, su dali strpljenja, svima nama da se sve izgura, i unište štetočine.

Vanja

Genije, odlicno se sjetio sintagme,"promjena strategije". Upravo se o tome radi,Temeljni ugovor i Otvoreni Balkan, i zato mislim da nema mjesta nasem radovanju.

D V

Svaka vama ljudska čast i veliko poštovanje na istinitoj i pravednoj borbi protiv zla i mraka koje je zadesilo CG državu i njeno građansko društvo. Nadam se sad kad opet počnu bukat i režat s ulica i trgova i kad počnu opet čaktari kolo igrat da će ih ekolog iz UL oslovit istinskim LELEKAČIMA.

budo

Dobicae ovi odlazeci sad nove birace po novoj Odluci o drzavljanstvu

JF

Ekolog Dritko ,to mi se svidja. Znaci ekolog Dritko opet namignu i rece ne sa Milom. Fantasticna satira sa naravoucenjem, bravo Andrej.

Vucedolac, Krstas Kostov

Sjajna, sjana analiza . Vikom i pricom da je izdana volja naroda je velika laz. Zna se koja stranka je dobila najvise glasova na izborima. DPS. I opet ce dobiti, cak i ako ovi gubitnici ponovo pokrenu litije. Sto prije izgraditi hram CPC u Podgorici, pa da se izmjere snage na okupljanjima.

Anthropos

Briljantno. Politička scena u CG liči na "Commedia dell'arte" popularnoj u Evropi od 16 do 18 vijeka sa precizno definisanim karaketrima. Možda bi Andrej mogao da oživi ovaj žanr u CG? Naša politika je ionako puna "komedijanata bez umjetnosti". I, bez šarma? Andrej ga ima - u izobilju!

Jack Hustlle

Ne izgleda baš da nisu čitali Allan Forda , jer se ipak pridržavaju one :"Bolje je živjeti sto godina kao milijunaš (foteljaš) , nego sedam dana u bijedi."