14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

DODIKOVA BOŽIĆNA POSLANICA – CRNU GORU SRBIZIRATI I ANEKTIRATI!

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Labud Dabanović

Dobro su Turci rekli 'raja ka ostala marva'-evo danas bi da jamu kopaju crnogorskom rodu-kojem su kako Njegoš reče pribjegli ka 'Lazareve kukavice' na koje je 'greota metak oštetit'.Danas potomstvo i ljubimci te iste sorte se udružili s Rusima da crnogorskom rodu jamu kopaju-ka u svoj vakat što s Tucima srednjovjekovni srpski rod zanavijek zakopaše.A da su se 'duduci' raje s baljezguljama na ramena na Turčina junačili-ka današnje srpstvo s 'dodicima' na prijateljske Crnogorce-kako Njegoš reče 'ostao bi Miloš na srijedi te bi Srbin danas Srbom bio' i nebi ga tursko podaništvo šaku vjekova (15 pasova/generacija) plodilo a raja rađala.

Vladan

Odlican tekst... lijepo je dobiti potvrdu da u Srbiji, odnosno Vojvodini, postoje ljudi koji navijaju za Crnu Goru, jer razumiju njenu sadasnjost i proslost.

Crnogorac

Pogledajte Ivan clanks da najmanje dva crnogorska portala NPR.CDM I VIJESTI I uporedite da ovim pa onda pokusajte da analiticki izvedete ko I kako planiranja go or mrznje

mr

Ne tako davno, imao je Mile prijatelje i medju visokim clanovima dps-a... Sto se u medjuvremenu dogodilo, nije mi poznato... Sve mi se cini, desila se Rusija... Pa zar pred oktobarske izbore, Luksic nije sa Miletom pio kafu po sred Bandža Luke... Crna Gora je zemlja čuda, nikad ne znas ko joj o glavi radi... Jesu li to ovi sto drze ruku na srce kad je himna, ili ovi sto im nikad nije dosta, no su je oglodali do kosti...

milan

Od nedavno se BUKOVINA u Bosni DODIKOVINA.Drvo koje govori!

Danilo Stojanovic

Ima razloga sto Mile i nejegovi ne smiju na CG silom. Jedno, CG je stara drzava (starija od Srbije) drugo, moze uskoro biti u NATO? Sto je preostalo nego navaliti - preko SPC i DF - sa posrbljavannjem i akulturacijom CG. Dakle spremimo se za kulturni rat srpstva protiv CG?

vip-tetka

Prije cu ja na Jupiter izgradit vikendicu nego se ostvari ovo od bukovine dodika i rusofila kao i domacih pozmirepa ala df i inih troprstasha. :)) :))

Dusko Terzic

Mnogi su hteli da te imaju, latice da ti kidaju. Ali znaj moja si voljena, Crna Gora jedina...

1916

Dok su Crnogorci ginuli za bracu Srbe 1916 na Mojkovcu, Dodikov pradjed je bio u Austrougarskoj vojsci kao naprijatelj Srba! Koga ces ti fariseju da gazis, I Srpsku ces prodati, koliko je samo Crnogoraca izginulo i ostavilo kosti u temeljima Srpske, sto nesacuva najveceg komadanta Mladica? Ne bilo te!

Danilo

Vrijedi za trojicu. Svaka čast autoru.

ПРИНЦ ПАВЛЕ

"БОЖЕ СПАСИ БОЖЕ БРАНИ, СРПСКЕ ЗЕМЉЕ СРПСКИ РОД...."