25 °

max 31 ° / min 20 °

Utorak

18.06.

31° / 20°

Srijeda

19.06.

32° / 21°

Četvrtak

20.06.

35° / 23°

Petak

21.06.

34° / 22°

Subota

22.06.

35° / 25°

Nedjelja

23.06.

33° / 23°

Ponedjeljak

24.06.

31° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Naoštrite tastature

Autor: Antena M

  • viber

Cetinjanin

Svi vi imate postovanje za borbu za ovaj period i kapa dolje samo me zanima sad zasto ne pisete ovim iz dps i pitate sto su oni uradili po tom pitanju sto su te patriote uradile za Cetinje ,dal su se potrudili da taj blok uspije i 90 sam bio od dps izdajnik pa mogu sad

VojoS

Sjajno Nemanja. Govorio mi je prijatelj, koji zna, da ne vjerujem mnogo SDP-u zbog Tivta, Novog, Budve isl. Brutalno je bio u pravu!

nada

Sve iz greske u gresku. A nama sto volimo svoju zemlju, i cekamo sta ce ko odluciti, sve samar za samarom. Ali vjerujemo, Crna Gora je zilava. Prezivjece ona i ovu kalijugu!

Nikšićanka

Nemanja, svakog puta me svaka tvoja riječ zamadjija. Onog septembarskog dana 2020. godine na Trgu nezavisnosti stasao si u osobu čijoj procjeni vjerujem - nepokolebljivo hrabar u stavovima, rječit i srčan za desetinu drugih. Tekst je za čistu desetku.

Nermina

@Nikšićanka Bravo i uvijek nenadmašan Nemanja.Uživsm čitajući Tvoje tekstove.

Crnogorka

"Ne zanima nas ni danas. SDP, SGLSCG, DPS, SD, LP, svi zajedno, ili pojedinačno, stranačke ili nestranačke ličnosti, s rotacijom ili bez nje, poslije starih ili poslije novih izbora. Dovoljno je bilo da se ne udružujete i ne slavite sa onima koje smo, do skora, zajedno smatrali poslušnicima ,,

Lada

Što bi Crna Gora bez ovih mladih, poštenih i samosvjesnih intelektualaca. Hvala Bogu da vas imamo i samo tako nastavite.

kaja

ponosni smo na nase hrabre momke sa fcjk. eto ovo je izgleda najvrijednije sto crna gora ima. ovo su heroji danasnjice u ovim modernim bitkama.

rada

Ne treba urušavati procrnogorski hoću reći prodrzavni ,proevropski put nase lijepe Države.Sve je ovo osveta ljudi koji su sve ostvarili u prijašnjoj vlasti.U pamet se CRNOGORCI bilo koje vjere bili .

rada

Mislila sam na prijašnju opoziciju a sadašnju vlast

rada

U prijašnjem komentaru sam mislila na opoziciju koja je sada na vlasti. Brže su mi misli od kucanja.

Bella

Jednom sam u nekom komentaru napisala, evo cu opet" Boban, Adnan, Nemanja, Ivana, Danilo, Andrej, Olivera Alek ... Nacionalno blago Crne Gore." Nek mi oproste oni koje nisam spomenula.