7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Antena M: Hvala na podršci, Šarac nam se i dalje uredno javlja

Autor: Antena M

  • viber

Djoko Orlandic

O svim politickim tuzilackim istragama i sudjenjim, pa i ovakvim, da li ce biti presude odlucuje samo jedna osoba u Srbiji.

D V

Sve što Antena M i njeni uposleni a i CG u cjelini danas doživljavaju i proživljavaju a posebno u zadnje dvije godine od strane izdajnika CG države i negatora CG nacije,kulture,jezika,to isto a grđe nemože bit CG čeka nova1918 i kasnije sjutra svaki CG dom i njegovu porodicu...jeli zaslužujemo?

chelseafan

Postovana redakcijo, Znam da moja poruka kao obicnig covjeka smrtnika,koji jednostavno zeli mir za svakog drugog pa i za sebe samog nema neku tezinu.Ali,koristim priliku da kazem vi ste svijetla tacka danasnjice u CG,citam vas redovno i jako sam zadovoljan vasim radom,objektivnoscu i svim drugim manirima koji krase vas rad i trud. Zelim vam uspjesan rad,nastavite istim tempom i ako bog da sa sadasnjih tema napokon zamijenimo puno boljim vijestima o katarzi,progresu CG.

Mina

Za sve one koji nista ljudskog, cojskog nemaju ANTENA m je teski neprebol. Za tu boljku nema lijeka, Zivjela nasa ANTENA M.