26 °

max 26 ° / min 15 °

Subota

21.05.

26° / 15°

Nedjelja

22.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

23.05.

25° / 16°

Utorak

24.05.

26° / 17°

Srijeda

25.05.

27° / 18°

Četvrtak

26.05.

29° / 18°

Petak

27.05.

30° / 19°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M: Hvala na podršci, Šarac nam se i dalje uredno javlja

Društvo

Comments 4

Antena M: Hvala na podršci, Šarac nam se i dalje uredno javlja

Autor: Antena M

  • Viber

Antena M zahvaljuje svima koji su nam iskazali podršku i osudili prijetnju koju smo juče dobili.

Lijepo je dobiti potvrdu da ludilo i primitivizam nijesu kolektivno stanje duha u zemlji i svijetu.

Ohrabruje i to što je policija otkrila identitet pošiljaoca prijetnje, a tužilaštvo preduzelo radnje da se osoba procesuira.

Ukoliko budu željeli da gone Milomira Šarca, nadležnima u Srbiji i/li Crnoj Gori neće biti teško da to i urade. Jer, Milomir Šarac nam se i jutros javio, dao nam broj svoga telefona i otkrio još ponešto o sebi - živi i radi u Čačku, a poreklom je Pljevljak.

Ostatak poruke nije za javnu upotrebu.

Možda nije zgorega dodati - Osnovni sud u Kotoru mogao bi da razmisli da li je svojom prošlogodišnjom presudom osobi koja je prijetila tadašnjem kolumnisti Antene M Draganu Bursaću i uredniku Darku Šukoviću ohrabrio Milomira i sve ostale "šarce" da nastave sa prijetnjama novinarima?

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Mina

Za sve one koji nista ljudskog, cojskog nemaju ANTENA m je teski neprebol. Za tu boljku nema lijeka, Zivjela nasa ANTENA M.

chelseafan

Postovana redakcijo, Znam da moja poruka kao obicnig covjeka smrtnika,koji jednostavno zeli mir za svakog drugog pa i za sebe samog nema neku tezinu.Ali,koristim priliku da kazem vi ste svijetla tacka danasnjice u CG,citam vas redovno i jako sam zadovoljan vasim radom,objektivnoscu i svim drugim manirima koji krase vas rad i trud. Zelim vam uspjesan rad,nastavite istim tempom i ako bog da sa sadasnjih tema napokon zamijenimo puno boljim vijestima o katarzi,progresu CG.

D V

Sve što Antena M i njeni uposleni a i CG u cjelini danas doživljavaju i proživljavaju a posebno u zadnje dvije godine od strane izdajnika CG države i negatora CG nacije,kulture,jezika,to isto a grđe nemože bit CG čeka nova1918 i kasnije sjutra svaki CG dom i njegovu porodicu...jeli zaslužujemo?