28 °

max 28 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

28° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

22° / 15°

Nedjelja

26.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Hoće li SDP i SD prekinuti saradnju sa Urom na lokalu?

Autor: Antena M

  • viber

Šćepan

To je prvi sljedeći korak, koji moraju napraviti. Kao što su uradili u Tivtu. Moraju svi članovi, a i simpatizeri URA podnijeti odgovornost, inače će i na sljedećim izborima, samo zbog interesa, glasati za njih.Nije lako, ali se mora! Volimo te Crna Goro!

logicno

Potpuno ste u pravu gospodine Popovicu. Clanovi i glasaci to ocekuju.

Stevo

E pa Gospodjo Draginja i Gospodo iz SD-a na VAS JE RED. DPS se pokazao I dokazao koje su im vrijednosti.

Gile

Odlicna analiza. Prvo bi trebalo da ministri podnesu ostavke,kao primjer kolegama na lokalu. Onda uci u pregovore,ako treba i na izbore i nikad vise ne ulaziti u koalicije sa prevarantima.

mario

Ovo je odavno neko trebao da upita gospodu SD SDP !!!! ura je najpodmukliji pokret u istoriji Crne Gore, opasna sekta i jako negativnu auru širi oko sebe. Kad vidimo kakvi podlaci su tvorci tog kancerogenog pokreta, od starta je svakom ko je za CG jasno bilo. Medjutim evo vidimo upadali su u njihove zamke i neki čimbenici CG bloka? Vrijeme je da se postavi bodljikava zica izmedju CG bloka i proruskih uticaja preko ure, df , demokrata i ostalih iz te destruktivne opcije

Pero

@mario SDP je davno pitao DPS zasto podrzavaju SPC pa se DPS na to nije osvrtao, isto kao za trule daske u pravosudju i za tajkune koji ne placaju porez itd...pa DPS nije nasao za shodno da reaguje nego je razbio SDP na dvije stranke. DPS je bio umislio da se zauvjek moze vladati trgovinom sa svima

BELVEDER

Oburdati URU u svim ovim opštinama i širiti crnogorski građanski blok, na evropskim vrijednostima i boriti se, makar i godinama, dok ne osvojimo stabilnu vlast koja bi "betonirala" pitanja o karakteru države, jeziku i crkvi crnogorskoj i koja bi u Skupštini donijela zakon o zabrani klerofašističkih partija i organizacija u CG!!!!!