10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Crkva Srbije danas služi parastos 'slavnom đeneralu Draži i njegovim saborcima'

Autor: Antena M

  • viber

MNE KO

SPC u Crnoj Gori mora biti zabranjena ! To nema veze sa pravoslavljem i vjerom . To je klasična velikosrpska kriminalna organizacija .

Bd

Gdje je policija da sprijeci velicanje ratnih zlocinaca?

Branka

@Bd Policija je na parastos, đe bi drugo bila. Žalovni su. To im je idol, duhovni vođa, miliji od oca i majke. Žalosno je što se zovu crnogorska policija i nose grb ove države na uniformama.

Akova

Zrel su za zabranu djlovanja na cjeloj tertorji Crne Gore.

Andjela

Zivjesmo godinama u zabludi da su iskorijeneni cetnici 1945 god a sada se povampirise drugo i trece koljeno tih zlikovaca i brojniji su nego u vrijeme Draze! Grbalj leglo cetnicko,poserna sorta uz Crarevica i prebjeglih popova ! Zive zivot od dizanja tenzija i lopovluka!

Legenda

Hoće li Adžić i Abazović biti na ovoj svečanoj četnička skupini.Bolesni umovi idu zločincu koji je klao đecu u kolijevke,ali to su veliko srpski nacionalisti koji izgleda misle da šačica četnika može da vrati nacionalističku crkvu da rukovodi Crnom Gorom.Živio Tito i Penezić Krcun

Legends

I izuzetno mi je drago što je likvidiran zlikovac na taj način da mu se ne zna ni grob ni ništa.Tito je bio genije,a Slobodanu Penezić Krcun vječna slava što je izvršio na taj način egzekuciju .Ovom četničkom bagrom samo oštro

Pivljanin

Zar ovo nije sramota za državu Crnu Goru i njenu aktuelnu vadu na čijem je čelu Dritan Abazović ,da dozvoli da se drži parastos ratnom zločincu Draži Mihailović ovo je prešlo sve granice i zar sa ovom klerofašističkom vradom da idemo u EU .Nebi me iznenadilo da sam Dritan sa ministrima iz Ure ,SNP i Đekom prisustvuju ovom sramnom parastosu .

Javor

A oćeli i Dritan prisustvovati parastosu, da nastavi svoju srebreničku priču, pravdanja dželata.

pop

čudi me da ne prenose uživo na parlamentarni tv kanal...