7 °

max 10 ° / min 4 °

Ponedjeljak

04.12.

10° / 4°

Utorak

05.12.

10° / 6°

Srijeda

06.12.

10° / 7°

Četvrtak

07.12.

10° / 4°

Petak

08.12.

9° / 3°

Subota

09.12.

10° / 5°

Nedjelja

10.12.

11° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

To su bili Crnogorci

Autor: Antena M

  • viber

Sveti ljudi!

Slava im zadovijek! A, mi da lajkujemo i tvitujemo ...sram nas bilo!

Izdaja

Ima Crnogoraca.Ali vise puta izdavani,pa se nema povjerenja u .....???Ja jos pamtim ono ko sta najvise mrzi...Ja jos pamtim kad sam bjezao u sumu da spasim BUBREGE od pendreka.Ja jos pamtim da su mi psovali staru majku,samo zato sto sam Crnogorac .

Miloš

Ponos je biti Crnogorac i imati ovakav background sa sobom! Nijesu se naši preci borili za državu, čast i slobodu kuckajući preko tastature, nego brk u brk !!!!!

Branka

I danas im se kosti u grobove prevrću od jada jer njihove mučeničke kosti poklonismo okupatorskoj državi bez zrna baruta i bilo kakvog organizovanog otpora. Oni koje smo birali da nam budu predstavnici u vlasti i skupštini izdadoše i prodadoše svu našu istoriju i sve naše grobove.

Relja

Vidje li ko ovdje jelek , sajkacu, krive opanke i Sultanov barjak ? joko, Pipun, vojvoda mandic i danilovic od Moracu vele da su ovo bili Ere,Gedzovani, Civijasi Pirocanci . Gledajte politicki kupljeni 'srbi' ovo su Pravoslavni CRNOGORCI .

D V

Protiv sam toga "mjerenja" pogotovu istorijdkig onog što je potvrđeno činjenicama i presudama relevan. regula..Jedno je sigurno de fakto i de jure..i priješnji,ondašnji i današnji genetski Crnogorci su jedno tkivo i jedno srce.Današnjem CG-u teba samo vođa autoritet,okup i oprema i eto te narednog.

Licina Sead

U tome i jeste stvar.. Crnogorci kao da su zaboravili ko su i Danas dozvoljavamo svakom da nam soli pamet i namece tudje a prima nase. Sjetite se predaka golorukih ali srca punih.. Da je vjecna!

daka

Daleko su Milo i druzina od ovih... A medju nasim narod,sve tri vjere,anonimnim,taman ovako spremnih ljudi ima.(prv je daleko ispod jednakih) Taman je jedino s onim napomenikom iz Ulcinja da se verbalno prepucava.

Jacck Hustlle

I danas ima nekih koji ovo mijenjaju za osmanski vazalizam Srbije? Vrijeđju naše stare, a čine no ne znaju što čine! Što ovo bi te se jedan dio nacije crnogorske degenerisa i kao kancer se bori protiv svog organizma?

Roksana

Bili jesu, i svijet je to znao, ipak nas je prodao: The National March of the Montenegrins. [P. F.] George Douglas, Composer for the Pianoforte. London, [1879] British Library

Krsto

@Roksana Poštovana, Pošto vidim da imate uvid u mnoge informacije, literaturu, dokumenta vezano za istoriju Crne Gore, možete li mi poslati neki link gdje mogu naći fotografije sa ovoga videa, ili slične forografije starih Crnogoraca, stare crteže Crnogoraca..?

Rokasana

Les Monténégrins, opera, paroles de MM. E. Alboize et Gérard, etc. Language: French Notes: In : Bibliothèque. La Bibliothèque dramatique, etc. tom. 19. 1847, etc.

Roksana

“The Montenegrins's charge” (Songs with piano); Autor: Worthington, C. C., New York, 1878, monographic. Library of Congress Sve je ovo bila crnogorsko herojstvo...Ima jedno brdo podataka ...da se upamti i zna!

Roksana

"Roksana - ljepota Crnogorka", balet, autori: Minkus, Petipa...,Petrograd, 1877. (više od 40 godina bio na repertoaru. A iz njega je čuveni "Crnogorski marš")...etc. Za danas dosta, tek za podsjetnik... Bilo jeste! Đe je vrelo i kapaće!!!

Zhika Kuzmanovski

Da je vjecna Crna Gora! I poslije toga.