17 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Državno spasavanje Željezare: Kako se kalio populizam

Autor: Antena M

  • viber

Katunjanin-Miogost

Na žalost ,pobijedit će rušitelji Crne Gore ,koji imaju trenutnu ,političku prevlast i moć. Nevjerovatno ,Crna Gora se ruši iznutra , od domaćih izdajnika ,(kojima je posao da je čuvaju ) ,instruisanim i placenim spolja .

Skeptik

Gospodin Brkić je djelimično u pravu. Država to ne može, niti smije da kupi. Ali precjenjuje "biznismena" Davidovića, koji ni po čemu nije kvalitetan investitor. On nema ni reference, niti novac da kupi Żeljezaru od Turaka, pa zamajava radnike i javnost postavljajući uslove koji se teško mogu ostvariti. Proizilazi da je sudbina par stotina radnika krucijalna državna tema, pored toliko važnijih. Otpuštanja radnika ima u Srbiji, zar ne?

gost

Da, ali Brkic ne komentarise privatnog investitora (Daku), vec da drzava ne bi smjela da poslusa gradonacelnika-idiota.Ako Daka vidi tu interes, nek proba, pa cemo vidjet sto ce bit.Nek Daka kupi od Turaka a niposto Vlada.A vidjet moze li se s Dakom postic kompromis oko uslova koje trazi od drzave

jovan

Izvanredno gospodine Brkicu. Svakome je jasno da kupovina Zeljezare od strane države znači jos jedan sunovrat. Logična je ponuda Davidoviča, i poštena. On ulaže svoj novac i ne traži mnogo, ali oni koji odlučuju, traže drugo.

Javor

A sto Kovačević ne predloži Joanikiju i Prlu da kupe željezaru, para imaju, eno ig vrećama zgrću, umjesto sto predlaže to drzavi koju ne poštuje i koju potkopava.