13 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Kabinet Đukanovića: Pismo Vučićevog saučešća stiglo sa adrese Vladimira Božovića, još jedan čin nepoštovanja institucija CG

Autor: Antena M

  • viber

pop

a proćeraje ovog nesoja...ovo je omalovžavanje države,predsjenika i svih njenih građana...

jovan

Nesoj ostaje nesoj dovijeka. Želi da se što dublje zavuče Vučku time što ponižava CG. Ne zna jado jadni da ga preziru i jedni i drugi.

Boka

Jadnici kad provociraju i u ovom momentu ništa njima sveto nije, a vi Srbi iz Crne Gore ili kako se već zovete ljubite ruke onima koji žele da nas na svaki način ponize i unište sve što su naši preci stvarali... Kasno će te suvatit, kad nas ne bude...

D V

I vi radite u kabinet predsjednika CGPrimili ste pismo lažno saučešće od lažnog ambasadora Zašto isto nijeste mu vratili no ste Isto objavili CG javnosti. Vašim neodgovornim ponašanjem svjesno ili nesvjesno dajete legitimitet božoviću da nastavi sa rušenjem CG.

Đoko Orlandić

@D V Izvini, ali ti moram reći da se ne petljaš u ono što ne razumiješ. Da bi komentarisao ovo moraš da dobro poznaješ diplomatiju i međunarodne odnose.

D V

@Đoko Orlandić I ovo znaveni Đ.Oda ti kažem...tvoje poimanje diplomatije ne razlikuje se od tvog zemljaka i "rimskog"fosila Lekića...možda ste i zajedno 9 puta polagali teoriju međun.odnosa kod Stanojevića..smo što je lekić lukaviji pa kad nezna on stane mucat i zaćuti a ti samo počneš lupetat.