17 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Zloupotreba tragedije za političko obračunavanje: Produbljivanje mržnje koja razjeda Crnu Goru

Autor: Mia Zeković

  • viber

Đoko Orlandić

Napisaste za Rosandića da je novinar. I na tarabi piše....pa nije. Ovo je Simo Spasić klerofašista. Trebalo je, da ugođaj bude potpun, da pozajmi megafon od Spasića.

Libero7

Ovoga za jednu besplT u voznju brodom po boki sa familijom spreman da pise sto zelis.

VojoS

Ta bitanga je prevršila svaku mjeru i mi smo jedina zemlja u Evropi đe se tolika mržnja i zlo može nesankcionisano sprovoditi.

JF

Ja sam jos prije par dana napisao da ce se ova trgedija koristiti u politicke svrhe i optuziti crnogorce. Naime u Kuriru se skoro odmah pojavila slika izvrsioca masakra i u pozadini se video logo NE DPSA nego SD. Moje zapazanje nije objavljeno ,razumio sam zog osetljivosti same situacije. Bio sam u pravu.

Petar

Ova liucnost zasluzuje jedino bojkot od strane svih Crnogoraca koje god narodnosti, vjerske i politicke orjentacije. Ili smo ljudi ili nismo a ovo nije ljudski. TACKA

Mia

Tužilaštvo obavezno da reaguje na ova "četnička slavlja" koja se dogadjajo povodom Dana žalosti, u vezi s dogadjajem na Cetinju. Takodje da reaguju na sijanje mržnje. Da se ne dogodi nešto slično pa da kažu nijesu znali da "četnici" izazivaju mržnju u narodu.

Baba

Od ovakvih uzoraka smeća, što bolje očekivati?

Ozana

Zar ga niste provalili? Kaluđerović je postao heroj u regionu, a ova Rosa je jedan od "aperisanih". On bi se zabio u mišju rupu i plakao dok ne prođe opasnost. Muška ljubomora je gadna stvar i izvor mnogih frustracija. Pogledajte samo one koji su ljubomorni na Mila, godinama su njim opsjednuti.

Roma

Viđeh da nadležni razmatraju je li ovo govor mržnje. Ovo je tipični primjer prosječnog komentara na opskurnom IN4s sajtu. Hoće li i njih konačno neko razmotriti?