18 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

28° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kako razvezati ovaj Gordijev čvor?

Autor: Antena M

  • viber

BELVEDER

Živ bio 100 godina G-ne Živkoviću!!! Vaš predlog je formula opstanka CG kao samostalne, demokratske, građanske, sekularne i evropske!!!

svjedok

Miko, rekli ste da su hitni vanredni izbori i zajedništvo uslov za spas i slobodu Crne Gore. Napomenuli ste blago da je Predsjednik CG to propustio da kaže. On je onda to reka naknadno poklonom SPC državnog zemljišta za crkvu na Žabljaku. A Vi nikako da kažete, kako ostvariti ZAJEDNIŠVO!

roki

Smognimo snage da se ujedine sve proevropske snage. To nam je jedina sansa. Ne bude li toga, moje je misljenje da ubrzo nestajemo.

miki

potpuno se slazem sa vasom konstatacijom svi na okup kojima je CG jèdina Domovina i Majka. Ponovimo rezultat sa referenduma kada je vecina CG disala jednom dusom za Slobodu i samostalnost. Na referendumu sam licno bio jedan od mnogih aktivni ucesnik u sprovodjenju istog i te veceri bio najsrecniji čovjek u Crnoj Gori da je VJECNA.

CG1

Svaka čast tako i treba. Ali me strah da su skoro sve suverenističke dtranke u svojim rovovima. Ako nijesam u pravu, a srećan sam ako nijesam, zašto to već nije urađena. Nada zadnja umire.

rogoviuvreci

....@CG1 .... Mi pricamo a oni rade sva prica!

Marina

“da bi odsustvo našeg zajedništva i ostanak u stranačkim torovima, pred odlučujuću bitku za ovu zemlju, prevazišlo sve izdaje, sa kojima smo se suočili do sada.” APSOLUTNO SAM SAGLASNA SA OVOM KONSTATACIJOM!!!