22 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Uznemirujući snimak rušenja konstrukcije na gradilištu u Podgorici

Autor: Antena M

  • viber

ljubo

koliko vidim ako dobro vidim nijese srušila skela nego podupirači ispod šalunga ploče

Sve vi cvjetalo

@ljubo Kako izgleda, nije ni bilo podupiraca. Mislili su vjerovatno, sad ce se to zacas osusiti. A mozda ni nema para za podupirace. Zna li se koji to iskusni izvodjac gradi.

Jozo

Sve nam je ovako !! Drzava institucije skolstvo …Sad zaspi majcin sine u ovim novim gradjevinama i ovakvim cijenama . Zamisli te gr inzinjera projektanta koji je racunao statiku . Koliko je ovakvih zgrada u kojim zive ljudi koje su na ivici statike ????

Javor

Nažalost, u Nišicama kod Dobrih voda, gradi se visespratna građevina sa skelom širine 1 m. Na skeli su podovi širine 50 cm. ostalo je šupljina, dovoljan je jedan neoprezan korak i odoste u provaliju. Na skeli nema vanjske zaštite. Radnici na građevini svi bez sljemova. Smrt vreba na svakom koraku.

Javor

Na zapadu je nezamislivo da radnici na građevini, bilo cestogradnja ili bilo koja druga, na gradilištu budu bez šljema, cipela sa zaštitnom kapom, radnog odijela, bez obzira na vremenske ulove. Znam to kosta, a tek koliko koštaju izgubljeni životi? Sta rade inspekcije rada, policija i sl.

kralj

@Javor a sto mu je odje mogao pomoci sljem

Geralt

Inače su opremljeni vrhunski. Dukserica iz cottona, donji dio od trenerke iz tuzi i gumenjače iz okova. Ne zna se ko je radnik na građevinu a ko konobar u kristal. Nema sreće u ovu državu.

Mara

Ovo su te licence koje se daju svakakvim firmama da projektuju, reviduju, izvode nadzorizu radove. Bravo za ministarstvo, bravo za komoru, bravo za gradjevinski fakultet. Ovo su ti menadzeri Ministre kojima ste izdali l Sramota koliko je ovaj fakultet za samo par godina srozao svoju reputaciju.