6 °

max 8 ° / min 1 °

Subota

04.02.

8° / 1°

Nedjelja

05.02.

1° / -3°

Ponedjeljak

06.02.

1° / -4°

Utorak

07.02.

4° / -5°

Srijeda

08.02.

4° / -4°

Četvrtak

09.02.

6° / -3°

Petak

10.02.

9° / 1°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Forum 2BS: Abazović: Vučićev uticaj na Crnu Goru je maligni, tj. prenaglašen

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Nece se bas neko osjecati relaksiran u ovom drustvu!

Drago

A sto radi Dritan,Milo mu je nocna mora...poludje.

pop

šta je ovaj umislio sa 3% naroda koji ga podržava...da mi je znati....

pomoracnkcg

Jeli brat kalaš šok dritan došao biciklom ~ treba javno pročitati prepisku sa SKY aplikacije pred njim i pred svima i pitat ga smije li pretresti manastire zbog kalaša

montenegrina

Ovako drsko govoriti o Predsjedniku drzave,uporedjujuci ga sa Putinom,moze samo neko ko je je pritjeran uža zid i ide na sve ili nista.U sred najveće afere on ima obraza da optužuje a zna da ioni koji ga slušaju znaju da je on vodja URAe koja svercuje cigarete.Treba biti bas drzak i pokušavati da se opere na ovaj način.Sramota za Crnu Goru.

Marina

@montenegrina Eeeeeeee da mu je i da im je šverc cigareta jedini grijeh …. To je nazalost kap u okeanu nepocinstava ove interesne kriminalne grupe !!!

Đoko Orlandić

Da li ovi iz EU ambasada imaju i malo mozga. Abazović danima govoraše da se Srbija ne miješa u unutrašnje poslove CG. Danas pred ovim "zapadnim" govori o malignom uticaju Srbije i Vučića u CG. Da li oni čitaju što i kada on govori???? On, šarlatan ne zna što je juče lupetao o odnosima CG i SRB.

mrki

Kako sam ja ukapirao,on ne tumači taj maligni uticaj kao nešto loše,ali GOTOV JE ,i to stvarno.....kolariću paniću ..igra je pri samom kraju !!!

Katunjanin

Rekao je da je njegova vlada postigla enorme rezultate ,posebno kad su u pitanju sverc cigareta i kokaina. E o tim rezultatima se brate Abaze prica nasiroko i u detalje. Tacno je da Milo vodi ka "nestabilnosti" jer da njega nema ti bi vec bio na interpolovoj crvenoj potjernici.Tiru-riru ,tiru-riru

Volim te zeleno

Ovo iskompleksirano, jadno stvorenjce, koje na žalost nosi albansko ime i prezime, a ničim drugim ne pripada tom časnom narodu, zaista mora biti odstranjeno iz političkog života CG, jer sramoti CG na svakon koraku. Izbori će ga vratiti njegovom prirodnom okruženju. Ako postoji tako nešto za njega!

Ante

Abazovića je Vučić naučio da u politici treba LAGATI I SSMO LAGATI, što on bezprijekorno radi. ali JOŠ MALO !!!!

Leksika

Maligan = zloćudan, pakostan (izvor :Jezikoslovac). Upotrijebiti ovu riječ izjednačavajući njeno značenje sa "prenaglašenim" je nepismenost (nadam se da će naučiti)