18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Rajzing Rajnke: Neki crnogorski lideri nijesu jasno osudili rusku agresiju

Autor: Antena M

  • viber

Dpero

To su tvoni kojesi dovela na vlast! Gou home@

delboj

Sigurno ne misli na DF, nego na Dritana

Branka

Ma što to pričaš jadna. Pa ti "lideri" su tvoj izbor i ti si im bila jedan od podupirača da zavladaju. Ajde doma Doroti.

Lena

Ti,savjetnici tvoji koje su Vijesti instalirale u tvojoj ambasadi,a ponajvise Misko i Zeljko iz Vijesti(koji su cinjeli sto im je volja)-najveci ste krivci za sve sto se ovdje desava.

Marina

“Imajte to na umu “!!!!! IMAJ TI TO NA UMU !!! MI TO ODAVNO IMAMO! MI DOBRO ZNAMO SA KIM IMAMO POSLA JER DECENIJAMA OSJECAMO NA SVOJOJ GRBACI OLOS KOJOJ SI TI EUFORICNO POMOGLA DA DOĐU U POZICIJU DA BESKRUPULOZNO RADE TO STO RADE OVOJ ZEMLJI !!!

Katunjanin

G-djo Ranjke kako rekoste :"Neki Crnogorski lideri nijesu jasno osudili Rusku agresiju" -cini mi se da ne poznajete materiju , jer su svi "Crnogorski" lideri iz vise navrata osudili tu agresiju kao i svi Crnogorci pa bi bilo bolje reci da pojedini lideri u CG vlasti ..itd..

Tek tako

Koja je nama korist od ovakvih eksplicitnih izjava koje su direktno usmjerene Demokratama i Uri da ne prave dogovor sa frontom kad je njima milija vlast no da narodu bude bolje. Da ne misle ovi iz dps nisu nista bolji bili ne bi ovoga bilo da je bilo pameti.