24 °

max 24 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

24° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Skupština razriješila Konjevića i Krivokapića, nije izabran nijedan sudija Ustavnog suda

Autor: Antena M

  • viber

Karadag

Velika muka je na G.đu Đurović kad mora svjesno da krši Ustav i zakon.Mjesto o sudijama Ustavnog suda oni hoće da razriješe dva Crnogorca iz Vlade koji su već razriješeni Neka vidi EU.kako ruše njihove vrijednosti i sve Crnigorsko.Odgovaraće krivično brzih dana.

Ozana

@Karadag Crnogorci ne postoje. Shvati. Lekić je bio Crnogorac, Medojević, Milačić, Branka Bošnjak... Jelušićka. I? Đe su danas? Uz Svetosavce. Bez obzira što sve ovo slušaju jedan dio podgoričkih Crnogoraca se misli da li da izađu na izbore. Vjerovali ili ne, ovo je podatak iz prve ruke.

Karadag

@Ozana Postoje i te kako postoje.Ove što ste nabrojali nijesu dostojni tog časnog imena.To su profesionalci i profiteri.Iz prve ruke ste mogli i večeras viđeti,koliko je građana bilo na konvenciju,a u neđelju će se to i potvrditi,ako bog da.

Krsto

vjeruj ne misle se vise,i oni koi nisu bili za DPS sad će ih glasat.Ovo ti je iz orve ruke.Posebno ovi što su glasali URU vele ja ih glasa toboz posteni, neće krast.A oni mi drzavu malo po malo prodaše

Ozana

Evo sad će ispasti da je DPS kriv što se Svetosavcima ne ide u EU već u Otvoreni Balkan. Taman su se našli, SVI su isti, kao jaje jajetu liče.

Nina

Ovi ljudi, većina, su kancer za Crnu Goru.Ko nije za svoju zemlju, a ovi ljudi od nje i te kako dobro žive, smjeniti sve. Prezreti.Ne postuje se i izvrće zakon, zemlja bez reda i zakona. Tužno, najtužnije...

Finland

Branko Radulović, nekad prvi za obnavljanje CPC danas palamudi o nekakvoj mržnji Krivokapića prema Srbima i nudi se za ministra. Bljak. Ovaj Abaz prepada narod uru vremna pred ćutnju. P.S. 90% onih koji su danas diskutovali ne znaju padeže.

maja

Kakav Rijaliti, je li ovo moguce? Dr ugarice i drugovi ja napuštam planetu necu da dišem isti vazduh sa ovim programiranim igrackama na dva točka.

Legenda

Ibrahimović u ponedeljak da da ostavku i da ne sjedi sa apostolima u vladi očekujem to i od Albanskih partija

Andjela

Neka duvandzija postavi Milacica na Rankovo mjesto jer napominje da je on prvi poslao inicijativu! Uz dim cigareta neka mu da i upaljac da prvo zaposli NATO zastavu jer mu ne bi bio prvi put!

Kardag

Da se čovjeku zgadi.Ovaj iskompleksirani vd Premijer Skupštinu pretvorio u ,,zadrugu"Ovi poltroni i bjedni izvršioci za žaljene. G.Konjeviću i G.Krivokapiću Vi ste po Ustavu ministri do izbora nove Vlade.Treba da ste ponosni jer štitite C.Goru,a smijenili su Vas izdajnici i tuđi plaćenici.

Labud Dabanović

Izdaja na svaku stranu.I odlazeći i oni što prestavljaju crnogorsku vladu i državu zajedno sa Evropom svi udruženi za nestanak Ccrnogoraca crnogoorske vlade i ddržave.Kad nas utope u Srbiju lažnih Srba i Srbija bidne do mora-Evropi od šake do lakta i za Rusiju.NA NOGE ZA OPSTANAK BRAĆO CRNOGORCI!!!