21 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Kamenovane prostorije CPC u Podgorici, policija obavlja uviđaj

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Kao prvo ovo nije djelo nego krivično djelo. Kao drugo nijesu prostorije kamenovale pristalice CPC nego pristalice ovih koji su u buljuk osvojili većinu i pristalice novoga gradonačelnika. Kao treće zasluzili smo sve što ovo najavljuje i što će tek uslijediti. Prodali smo se za 450€.

miloš

@ Branka Nije se niko prodao za 450 €. Prodala se ova država za milijarde koje su opljačkali oni što su bili na vlasti. Pogledajte im kako žive oni a kako mi.

Milena

Odlicno,Crna Gora osvaja demokratiju,sa DF,Demokratama,SNP,SPC,Urom,momci ovo vam nije pametno,nista niste naucili,ovaj kamen ste bacili na same sebe,ovakav nesojluk se svugdje platili sirom bivse Jugoslavije i ovdje cete,mislite malo.

BELVEDER

Udrite četnici, jače, češće i poganije od onoga što znate, jer će vam to biti posljednje! Sve se bilježi i ništa vam neće biti zaboravljeno, još manje oorošteno! Kada dođe taj dan da vam sve naplatimo, sa kamatom, a doći će jer je u istoriji uvijek dolazio, kasno će biti za molitve!!!

Prodate duse

Ne miruje srbadija 30 i kusur godina od Triglava do Djevdjelije .

mr

Krenula su "braća", kako im i priliči! Rulja, mrak, kamenice! Komšije su im ovi iz DF... Sad će to da ide lagano, pa zar nijesu vlast!

Nina

Na vašoj sam strani Crnogorci, ali zaslužili ste ovo. Niste se opirali okupaciji, nije se cuo vas glas o kupovini-prodaji glasova, na kraju glasali ste sa ovo.Ispali ste kukavice.Ali biću i dalje uz vas i nadati se da će te se probuditi, makar je zadnji čas...

Milos

U svakoj drzavi pa i u nasoj postoje incidenti i pro srpski i pro crnogorski sovinisti, al ovi ocajnicki pokusaji,jeftin al veoma opasan trik na kom je opstajao 30 god sa podjelom naroda vise je provaljen.

Andjela

Maloljetnici? Ovo je doma zatrovano, privesti i roditelje! Mnogo su Crnogorci uzmicali radi mira,a srbijanski sovinisti koristili situaciju! Crnogorci nikada ne trazi tudje, crnogorski sovinizam ne postoji! Da je vjecna❤️ Proci ce i ovo !