10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ovakva vlast u Podgorici se ruši demaskiranjem Beograda i Moskve, ima nas i biće nas!

Autor: Antena M

  • viber

BBB

Protesti su njima kost u grlu. To se vidi po njihovim reakcijama . U Srbiji niko jednu riječ nije napisao o prošlonedeljnom protestu . IMA NAS za spas CG !

Marina

@BBB Pa zato sto u Srbiji vise NEMA ni jednoga jedinoga nezavisnoga medija. Zato sto je UNUTED MEDIA u Srbiji u vlasništvu Đilasa a svi ostali u vlasništvu beogradskoga psihopate sto znaci da su SVI u vlasnistvu VELIKOSRPSKE NACIONALISTICKE IDEOLOGIJE kao sto je i cijela Srbija uostalom.

Aleksa

Nesmijemo dozvoliti da nas preziru slobodni narodi,zato svi u PODGORICU.iz grobova nasijeh predaka,cuje se vapaj,NEDAJTE UNUCI DA VAS PONIZE I PREVARE,kao nas 1918 god. SVI,SVI u Podgoricu.

Roksana

@Aleksa Bravo: "Ne smijemo dozvoliti da nas preziru slobodni narodi"! Sjajna poruka! Pogotovu što se, evo više od dvije godine, čude u drugim državama kako smo kao herojska nacija poklekli zbog jednog broja izdajnika kojima je uspjelo da nas obezglave. Uzletimo iz pepela kao feniksi! Ima nas!!!

Aleksa

@Roksana .Znamo za legendarnu bitku u Termopilskom Klancu,takva bitka se 400 godina vodila u Crnogorskim slobodarskim klancima i planinama,dje je bilo nemoguce da djed vidi unuka,a u mnogo slucajeva ni otac sina,jer su ginuli za slobodu koju oce da nam uzmu vazali.,podanici i setaci opanaka.

Fortunal

@Aleksa, bravo, tako je. Slobodu moraš izboriti. Nema poklonjene slobode.

Ana

Ne znam kako to mislite da izvedete jer su Podgoricani u oktobru rekli koga zele na vlasti u glavnom gradu?!

ancicapopancica

@Ana .....Dragi moji Podgoricani nek vi je bog upomoc..... rece Ivo lepo.... ja bih dao popovima svu vlast da narod uziva ....... trazili str gledajte.... mada je sekta vec propala cim im je ostalo samo da ruse Avalu pardom Lovcen

Doctor Gachet

Pa i Njemci su se izjasnili za Hitlera 1934 ...Skoro svi.

Marina

@Ana Eeee žalosna li je CG kad se danas i bezgaćaši kojima je 90-tih naivno (glupo) CG otvorila vrata, zovu Podgoricanima i koji imaju pravo da ODLUCUJU o njenoj sudbini !!!

Branka

@Ana Baš tako. Ali u Podgorici je malo Podgoričana. Ja čekam da glasam a član Izborne komisije, ili kako se zove, opušteno razgovara sa glasačem i pita ko je ostao u Lubnice a ko se još doselio u Podgoricu. To su glasači koji su glasali protiv Vukovića jer ih ne interesuje ovaj grad.

Marina

Saglasila bih se sa Vama da bi bilo korisno uspostaviti mostove sa liberalnim ideologijama u cijelom regionu(ne samo Srbije)ukoliko mi kazete koga to u Srbiji Vi prepoznajete kao takvoga?Ja u Srbiji takve nevidim.UOPŠTE!Ako i ima šačice nekih koji se takvima PREDSTAVLJAJU,ja im ne bih vjerovala !!!!

Zeljko K

Jedinu nadu vidim u tebi,Bobane.U tebi i Adnanu,Nemanji,Pedji,Borisu...Povedite Crnogorsku omladinu,intelektualce,budite ono sto vam pristaje,VODJE...Bicu ispred vas,stititi vas svojim zivotom,TAKO MI BOG POMOGO.Ne dajte da nam uzm Crnu Goru,da nas pokore..,nemamo drugu drzavu,zemlju,dom..IMA NAS