8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ima li vas?

  • viber

CG1

Svaka čast Todoroviću. Rekli, iznijeli ste istinu o tzv. suverenistima iz SDP kao i svih onih koji čine vlast na bilo kom nivou sa izdajnicima CG. Sramno je da zbog funkcije idu sa klerofašistima, oni su izdajnici pa bili na opštinskom ili državnom nivou.

Branka

Konačno da neko napiše onako kako je u stvarnosti. Konačan odgovor je NEMA IH. Ima ih samo da obesmisle svaki građanski otpor i svaki pokušaj da se ova država spasi. I Draginja i svi ostali "suverenisti" kojima je bitno da ukradu malo medijske pažnje na svakom protestu. Vi morate nešto uraditi.

milica

Sjajan tekst.Mislim da je sdp spreman ako mu se pruzi prilika da na drzavnom nivou vrsi vlast sa Evropom sad,Demokratama...

Mina

Sjajan tekst, koji otvara pravo pitanje. Može li se biti suverenista samo na državnom nivou, a na lokalnom se može i sa izdajnicima?

Cvbn

Draginja objašnjava da nijesu isti lokalni i državni nivo . Na lokalnom nivou ne smeta biti otrovno protiv DPS , a na državnonom biti saborac . Ako sam u lošem društvu sumnjiv sam i ja.

Okrim

Nemam što dodat ili oduzet. Nažalost, mislim da ih nema.

sreten V.

Za ovakav stav SDP-a, narod bi kazao: "Ne može se, moj Filipe, i uz duduk i uz diple!"

Anthropos

Sve partije su - na riječima - za CG (nezavisnu, građansku, multi-vjersku/nacionalnu, ..) - u praksi sve brinu samo o svojim uskopartisjkim interesima? Dok god ne usklade svoj partijski partikularizam sa zajedničkim interesima svih građana CG i države CG - njih nema sa nama. I neće ih ni ni biti.

Ljija

Prvu izdaju je ucinio SDP na Cetinje. Nakon toga SD u Ulcinju. E, gospodo suverenisti ne moze se, malo tamo, malo ovamo!

Sve vi cvjetalo

@Ljija Ne mozes abolirati ni DPS. Imali su neprikosnovenu vlast. Gradili Ristu crkve, sto je sa Rumijom, pustali da nas popovi preplave. Nije im bila vazna drzava no budjelari. Dje su sa nama bili svi oni lad smo protestvovali zbog Temeljnog. To je pokazatelj koliko ih zanima drzava.

Rade

Ovo je jednako i kritika SD zbog kolaboriranha u Ulcinju.

Milena

Ipak se krece,nisu samo domaci izdajnici krenuli na CGvec sile poput Srbije,Rusije,SPC,rezultati nisu adekvatni toj podrsci,znaci,postoji snazan otpor,ne treba se istrcavati,niti potcjenjivati ulogu suverenisrickih stranaka,imaju gresaka,ali,su tkzv,oslobodioce razgolitili.

Katunjanin

Zalosno je biti u koaliciji sa izdajnicima na bilo kom nivou.Zalosno je sto godisnjicu Belvedera nijesmo obiljezili pred CT manastir. Zalosno je sto na potpisivanje TU nijesmo reagovali masovnim protestima.Zalosno bi bilo ako sledeci bozic ne proslavimo pred nas CT manastir ! " IMA ME"

Simonk

Kako da se drze principa kad mogu ucestvovati u vlasti ...i to lokalnoj Kad dodje di drzavne to se bolje vidi kao kod BS i Djeke....srbi su ovaj put krenuli od pozadi prvo crnogorce pa ostale izgleda svi cemo doci na red

roki

Bravo, sve tacno. Sve je počelo sa koaliranjem SDPa na Cetinju. I to je tacka gde je počela da se razvodnja energija koja je bila. Naravno nema nam nazad, mi nastavljamo put koji ide ka pravoj slobodi. Ali nema vise prastanja ovakvih gresaka. Ulog je drzava.