11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Izliv šovinizma u mozak: Kosovski osvetnici u Kataru

Izvor: Tacno.net

  • viber

zordan

Genijalno , vaskoliko seciranje ojadjenog i ratnohuskackog srpskog sveta koji od Boga trazi pravdu ( himna ) istovremeno urlajuci -Ubij , zakolij da Siptar ne postoji. Ova generacija srpskog sveta je trajno izgubljena jer im ni vaskrsnuli Frojd ne bi pomogao.Samo se vi cerajte ! Oj ha !

Šćepan

Ovakvi izlivi fašizma su dobri za naše Albance! Moraju da ukapiraju da Srbi vole Dritana, samo dok im služi. Okrenimo se jedni drugima i vratimo našu najljepšu Crnu Goru! Volimo te Crna Goro!

Nikola

Fenomenalna istina,koju ceo svet zna,no nažalost,ništa povratno nema za sve rukovodioce miljea o kojem govorite.Zašto,kao da je osuđen ceo narod na totalnu propast, zarad nekoliko hiljada žigosanih zlotvora koji ugrožavaju mir komšija i mir poštenog dela Srbije. O ovome treba govoriti.

Albanci ne shvataju

Albanci iz Crne Gore ne shvataju kakvom teroru su bili izloženi Albanci sa Kosova. Zašto Albanci Crne Gore podržavaju Dritana slugu Vučića.

Susjed_1

@Albanci ne shvataju , Podržavaju ga jer im je netko "objasnio" da je to dio strategije do stvarnja Velike Albanije [( Kosovo+Albanija+dio CG (primorje oko Ulcinja)]. Na stranu osobni materijalni interesi, što je mali broj.

Ćamil

Fantastična analiza savremog velikosrpskog ludila. Nastavak Konstatinovićeve Filozofije palanke u 21. vijeku. Na prostom,očiglednom primjeru pokazana antomija Zla na jugozapadnom Balkanu. Bravo.

Ivan

Ista priča već traje 160 godina, otkad su se Turci povukli a nitko nije htio u gudure srednje srbije. Dobili državu i onda red laži, red mita, red fanatazija i konstantno hranjenje naroda istim. Izazivanje ratova a onda bežanija, i opet će. A u biti su redikuli.

Knego

Bravo Tomislave. Nama srbima ne treba neprijatelj sa strane, dovoljni smo mi sami sebi. To potvrđujetvoj slučaj tj. ovaj tvoj tekst, ljudska gnjido.

Odkb

Ovaj stručnjak je pravi mazohista kada se toliko muči i zlopati da živi u "zloj" Srbiji. Nikako da ode u demokratska, građanska društva kao što su Zagreb, Sarajevo, Tirana, itd.

susjed_1

Od-li-čan tekst! Samo bih dodao da smo mi, Hrvati, na istom stupnju inteziteta srbijanske mržnje. Ništa -ispod! Nemoguće se sjećati a kamoli opisivati zločine koje su radili i HR. Ja znam i nastojim zaboraviti jer truje mozak! Btw, Ivo Andrić, po rođenju jest Hrvat ali se izjasnio Srbinom .

ADEM HAXHAJ

Velika zahvalnost I kom plume the autoruit tekstanalyse.Dakle,nema prodtora z dodatak Nuri z oduzimak,samo za pohvalu I ahvalnost. ADEM