Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Incident na aerodromu: Kneževićevo obezbjeđenje boksom na Cetinjane, pa prijavili policiji da je napadnut?

Autor: Antena M

  • viber

mašinica

Pipuna konačno iscijediti neće pomoći ni pbezbiježenje niti Knežević iz Saj niti Dritan mali sapun. Pipune na cijeđenje

Mirjana

Osudjeni terorista, ruskosrpski spijun, jako incidentna osoba sklona nasilju ( gledali smo njegove izlive mrznje u skupstini), kako je uopste na slobodi???

Sve vi cvjetalo

Mali od Zete se okurazio kad ima gorile oko sebe. Nadam se da je makar postenu cusku dobio. U panici su svetosavci pa misle da ce silom da uceruju strah. NO PASERAN!!!!!!

Elmir

I srbenda odmah za majku da psuje. Vase mi casti i etike

Katun

Zašto naslovi incidenta glase: “Knežević napadnut na aerodromu” kad to nije tačno! Kakav je to napad od čovjeka sa 70 godina i to verbalan. A je li lijep Pipun jest, može da prodje sa tom ljepotom i u Beogradu a da ne govorim u Moskvi.

Brano Bozovic

Milana,i njegove gorile,ja sedamdeseto godisnjak cekam na fer. Ako oni znaju sta je fer u njihovom zivotu.ZASTIDA!

Sveto

Najbolje je da uhapse cijelu Crnu Goru i sve Crnogorce da Pipunče i druga srbskoruska plaćenika ološ i petokupljevina slobodno zajašu, uz pomoć pašićevske srbadije slodarsku Crnu Goru po uzoru na 1918. i tzv. "podhoričkuskupštinu".

CG1

Vodi sa sobom obezbjeđenje. Da nijesu to iz vulinove agencije dobermani.

montenegrina

I ovo nalik na čeljade ima obezbedjenje!Sta će mu?Zna da radi loše stvari po Crnu Goru pa vodi obezbedjenje .Neprijatelji naroda ,svojih sugradjsna,ucesnici krivičnih djela protiv naroda i države,izdajnici,izrodi sad bi još i da biju po ulicama !

Sanja pg

Sad sam sa posla od jutros , citam ovo i ne mogu da vjerujem. A dje je krenuo pipun za nase se pare voza avionima . Dali je ovaj covjek dostojan da ga neko napadne ?

Javor

Nije se tako ku'čio u avionu na letu za Moskvu, kada ga je rukometna reprezentacija ismijala u avionu. Nasa' se da se junači na starca od 70 godina.

Mila

Bilo bi dobro da se iznese izjava druge strane, koja je u suprotnosti sa ovom! U stvari potpuno je oprečna! To Knežević diže sebi cijenu ! Žalosno je da se služi takvim stvarima !

Posmatrac

Ovako su poceli sa sitnim incindentima 1990 god. po Bosni,Hrvackoj i Kosovu.Viditeli da u Savniku nedaju da se odrze izbori,viditeli sta se desava u nekim opstinama u nasem susjedstvu.DALI JE SVE SLUCAJNO?

Susjed_1

@Posmatrac , Nije slučajno! Sve detaljno planirano. Vjeruj mi na riječ. Ništa kod njih nije slučajno ! SNIMATI, SVE SNIMATI,

Sabaheta

Postoje nadzorne kamere , tako da je lako utvrditi ko je inicijator. A Milance kao javna ličnost, treba da zna da ce biti meta provokacije, uvrede... . A to da ceš nositi oružje bez dozvole , hoceš malo morgen. Posla za policiju....