16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Krstaški rat protiv Yoge! Ili protiv vladike Grigorija?

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Vaši tekstovi podstiču na razmišljanje, čitanje i preispitivanje ličnih ubjeđenja i stavova. Mislim na mali dio onih koji ih čitaju. Što se većine tiče u ovoj razorenoj državi Vaši tekstovi su bačanje bisera pred svinje.

RJ

@Branka Slažem se sa Vašim komentarom i mislim da je njegova oštrina apsolutno primjerena ovovremenom stanju našeg društva.

Anthropos

Kao i druge religije, i Hrišćanstvo ima svoje mistike. Pa i "hrišćansku jogu"? "Molitva srca (isusova molitva)" - “Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj mene grešnog“ je mantra za hrišćansku meditaciju - "molitvu bez prestanka" (Apostola Pavla). Baš je u pravoslavlju ova praksa bila tradicija.

Ekipa

Kad pomislim na Filozofski fakultet u NK uvijek se naježim od spoznaje da za skoro pet decenija taj fax nije ništa umno i civilizovano unio u taj grad i u CG. Donio je samo mrak, dogmu, mediokritete, sve na čelu s profesorima.

Istina

Najveci problem Srba je sektastvo i izmisljeno nekakvo Svetosavlje i slaveci te paganske odivaje u kojima nema ni Isusa Hrista kao izvor Ortodoksne vere kojega su zamijenili Svetim Savom i nekim njegovim sektaskim ucenjem i verovanjem.Moliti se nad slikom nekog lika i od njega trazit pomoc je cudno.