16 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

BOTOVANJE ILI JOTOVANJE? RTCG: BOTOVANJE

Autor: Antena M

  • viber

Zeljko K

Sto cekate Bobane?Sto ne povedete ovaj narod u oslobodjenje od debelog crijeva velikosrpske politike?Ne mozemo i ne treba cekati promasene politicare ,bivseg rezima..Da su htjeli,znali..ne bi nas doveli pred svrsen cin svojim necinjenjem

veritas

@Zeljko K, sasvim sam saglasna s Vama. I molim Bobana i njegove kolege sa Fakulteta da se politički angažuju i što prije formiraju partiju. Novu partiju koja će nas okupiti, pa koliko god da nas bude u njoj. A garantujem da će nas biti itekako. Mislim da je ovo momenat! Moramo krenuti.

DUKLJA

@veritas .Formiranje iskrene CRNOGORSKE partije,smeta TRGOVCIMA,koji su finansijski pomagali da se izgradi ovoliki broj crkava i manastira,koje sluze kao vojne okupatorske karaule ili osmatracnice.Vise ih je izgradjeno u poslednjih 30 god. nego za 200 god.Nemanjicke okupacije.

Mina

Bravooo Bobane po 1000 puta. Tvoja je poruka odbrana Crne Gore Zato svi kojima je Crna Gora na srcu govorimo i pisimo iskljucivo nasim crnogorskim jezikom.

Sve vi cvjetalo

Meni vise lici na Joanikovanje...

BMX

Ovo je tek prvi korak. Uskoro cemo cuti samo i jedino - ekavicu na RTCG kao cuveni "dnevnik sa Pala" 90 - tih... CG je inace projektovana kao jos jedna RS u srpskom svetu !

Tajfun

Gospodine Batricevicu,zasto vi intelektualci ne krenete da se oslibadjamo od ove velikosrpske okuoacije,mi smo tu da vas pratimo.Organizacija IMA NAS je krenula u proteste i na,klik su je ugasile opizicione partije,zbog bojazni da im ne budu konkurencija.Krenite gospodo tu smo!

Andjela

Pozdrav za Vas Bobane,udruzili se prodali svoju drzavu zarad interesa tudjih!Sram ih bilo sve redom ! (nesmijem pojedina imena koja ste naveli prozvati jer su mi juce komentar zaustavili)Uciteljica koja nam je predavala mislila sam da je ovoj drzavi odana a dize ruku za sve sto rusi ovu drzavu!

VojoS

Iskompleksirani bijednici se stide svojega jezika. Najviše ništaroba živi u Crnoj Gori.

Povljanin

Bravo Bobane ,ove srbosere ,Glušicu ,Jelušićku ,Bečanovićku ,Raonića ,Božovića ,debelog nerasta Gojka i ostalo društvo treba proćerati iz javnog i kulturnog života Crne Gore.

Mitar

E pa pored ovakvih mladih lavova nama vlast pudla,adzic, milojkovic, becic... Neka brate , tako nam i treba!!! Sve sto dolazi , a dolazi brzo, smo zaslužili!

Branka

Pišimo, pričajmo i živimo crnogorski. Ko se stidi svojega porijekla i jezika bolje da ga nema.

Marina

Potrajace dok se jotovani“primi”u vecim razmjerama među građanima.Suviše dugo,suvise agresivno i sa suvise adresa je teklo i tece anticrnogorsko trovanje na svim nivoima pa i jezičkom.Suviše je “kukavičijih jaja”u obrazovnom sistemu.Proci ce,bojim se,puno vremena dok počne protivotrov da djeluje!