18 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zar je i L jotovano?

Autor: Antena M

  • viber

d v

Možda tom klero četničkom šovinisti i njegovom narefbodavcu Laloševiću zetu prizrenskom više odgovara da se naši sportisti prepoznaju po fašističkom moskovskom simbolu Z.. E neće dok nas bude i jednog živog. Smrt fašizmu,Da je vječna CG! E viva,E Viva Montenegro!

Mirko

Za sve što nam se u prethodnih, gotovo tri godine dešava, ni grama odgovornosti nemaju Manda & co već jedino i isključivo vrli Crnogorci i "stari liberali" poput Rakčevića, Balše, Šerba, Žeksa & Miška, Filipa Adžića...

Vuk

@Mirko Oni su dosta doprinijeli ali ipak najveću štetu su svojim neradom i koketieanjem sa crkvom Srbije nanijelu od "Crnogorskog bkoka" DPS i njihovo gradjenje hramova crkvi Srbije i zapošljavanje raznih izbjeglica iz okolnih zemalja dok Crnogorci su visili po zavoda za zapošljavanje...

Bajova

@Mirko Nikad nijesam čuo za ove Liberale a mogao si u ovaj spisak onda dodat i Mila.

Andre

Bajova@ Ova vasa opsjednutost Milom nema drugogoga imena no bolijest. I to teska. Pored toliko krvnika CG tebi i tvojima glavi problem cojek koji je predvodio obnovu drzave. Gori ste vi "Crnogorci" od najgorih posrbica. Pih korisni idioti.

Bajova

@Andre Milu je mjesto u onaj kontekst. A kakvu je državu gradio 16 godina vidimo kako nam se pred očima raspada. Da ne pričamo o crkvama koje su za njegove vlasti prepisane Srbiji. A onda stalno Liberali smetaju čak i kad ih nema.

Andre

Bajova@ Drzava nam se raspada zbog vase saradnje sa onima koji je zele raspadnutu. Tacnije, najvise zahvaljujuci kkrisnim idiotima koji se busaju u patriotska prsa a onogucilu se kkerofasistima da rade to sto rade. Jasno mi je koliko tebi do mozga dolazi, zato udri junace, gledaj nekako da Milo nestane, pa ces za ostalo lako. Uvuci se Dritku i Ljalju da ne kazem đe i uzivaj... nemam vise ni volje ni vremena da trosim na tebe i takve.

Freedom

@Bajova. Tako je, dok smo mi (Liberali) nosili luču slobode, dva prsta i krstaš barjak Milo je sa Ristom ratovao i posle toga gradio i obnavljao Spc crkve. Tako i ovi njegovi podanici danas drže do CG i svetinja naših, zastava i himne naše svete. Lscg za vazda.

Andre

Bajova, Freedom@ Dobro je to, liberalcine. Pozdravite Vojvodu i puvajte u kn..r kudravom Dučeu. I nabijte šajkacu na tikve da se do kraja cetnici oduseve vama. Pljuc na vas. Gori ste od posrbica

Freedom

@Andre. Za CG Vazda ali za izdajnika kao što su:Milo, Dritan, Ranko, Medo, Andrija, Aljeksa, Pipun, Pedja Nikada nećemo izaći na njihove nameštene i pokradene izbore. Dok god im ambasadori drugih zemalja budu određivali Premijera i ministre i Presednika Nema nas.

Mirko

@Bajova Koliko mi se čini nešto ne bih rekao da Milo ljubi papuče po Beogradu za razliku od gorenavedenih koji ni riječ ne smiju zucnuti a kamoli osuditi prosjačenje i snishodljivost janičara iz URE kojoj i sami pripadaju.

58SINDON

@Bajova Ha Ha Ha Ha! Bajo nijesi cuo da su nasi Crnogorci dizali L prije 30 god. da si zivio prije 30 god. Bravo Crnogorci LLLLLL.

Gorica

Svi u “Brmax” arenu sa dvije ruke i sa dva prsta. Daje vječna Crnoa Gora.

BranoBozovic

Darko,posle ovakvog skandala zasto se nije oglasio Presjednik KSCG Pekovic Nikola "VELIKI CRNOGORAC"!