22 °

max 26 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 15°

Ponedjeljak

27.05.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Bošnjaci sagradili crkvu u Rožajama, pa u njoj prikazani kao zlikovci

Autor: Antena M

  • viber

Vezir Sulejman

Nikako na zlo,sa većim zlom odgovarati.Ovo je najljepša crkva u C.Gori,na najviđenijem mjestu u Rožaju,ko god prođe,divi se.Ovo zlo,koje ovo nacrta,nije hrišćanin i za boga ne zna,osim za lažavu priču u Sv.Savi,Milošu Obiliću,Nemanjićima.Časni srbi iz C.Gore,stide se zbog ovoga sijanja mržnje,prljave,podmukle propagande,sijanja zle krvi...

RJ

@Vezir Sulejman Dali su časni Srbi krilici koji dozvoliše da se ovako oslikavaju zidovi crkve?

bjelopoljac

Ovdje stvarno ne treba nikakav komentar. Sve je jasno.

Akova

Zašto uvijek crkva podržava ono najgore.Podstiče zločin.Ubice su sveci..

Javor

@Akova, Amfilohije, najveći rušitelj C. Gore, za koju godinu će biti proglašen svecem.

Bosnjacki Svet

Kako nam Srbi misle tako him Bog pomogo.Sandzaklije jos od malija nogu znaju ko su Cetnici i kakvi su Srbi zlikovci.Nasi stari jos na posetke bi nam pricali koliko su Srbi poklali Bosnjaka u Sahovice,Kolasinu,Bihoru ove slike mnogo Sandzaklije ne cude.Ovo je dokaz da su nasi stari bili u pravu.

Morgoth

Unaprijed jedna napomena za one koji ce da govore da su ovo `Turci` i da Bosnjaci ne treba da se primaju na ovo, da ikone govore o "zulumu" turskom nad neduznim i ugrozenim Srbima. E pa gospodo, lijevo sa fesom na glavi su prikazani Bosnjaci kako sa nozevima u rukama prijete ubijanjem srpskoj djeci

Morgoth

Bosnjaci su ucestvovali u gradnji ove crkve, i prikazani su kao zlocinci. Tako vi indoktrinirate djecu i pravite fasiste. U Rozajama su pravoslavci privilegovani, prodjite i obidjite cijeli grad nikada necete naci niti jedan uvredljiv natpis vezano za srbe i bilo koga.

El patron

Ako postoji ono ,, Dotakli smo dno,, ee mi ga nijesmo dotakli, nego smo duboko ispod dna....

marko

Ne znam što se čudite. Na moje selo smo donirali novac za saniranje nekih stavri na našu seosku Crkvu. Dogovorili se svi fino da se ne vije ni jedan barjak do onaj hrišćanski (simbol koji je navodno sanjao Konstantin). Sve je fino funkcionisalo dok Joanikije nije naredio da se samo sultanija ističe. Pop je tu službovao iz Bosne, i njega i porodicu mu tretirali svi kao da je iz našeg sela čeljade, da bi on danas bio aktivni aktivista DF-a.

dakle

Sramota nad sramotama! Ne razumijem dokle ide bezobrazluk primitivaca! Ovome se mora stati na put. Srušite tu crkvu, a iz budžeta crkve da se lijepo vrati novac uz kamatu, i dosta donacija crkvi, samo ih jačate u stvari, a oni “lumpuju”!

CG

dobro cini dobro ti se vraca e to nevazi kad su srbi i spc u pitanju. pokazali su to jako dobro 90i tako bi se i sad pakazali samo da se pruzi prilika. zato u pamet se crnogorci, bosnjaci, muslimani, albanci, hrvati i svi ostali narodi u CG

2105

Podjite u Bar u hram da vidite fresku dje su partizani isto prokazani kao zlikovci!

mr

Užas! Nevjerovatno, ali je tu! Proslijediti ovo vrlim evropljanima da se upoznaju i sa ovom vrstom demokratije! Sa "pomirenjem" i "brackom i komšijskom ljubavlju" koja se nudi!