20 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Goldstein o sukobu velikih sila na izborima u CG: Nije svejedno hoće li Rusija i Srbija direktno izaći na Sredozemlje

Izvor: Express

Autor: Antena M

  • viber

Edin

I zadnjem slijepcu je ovo jasno.A ambasodori francuske,sad,gb...oslijepio ih pok.amfilohije(namjerno malim slovima),pa pod plaštom vjerskih sloboda,uveli nas u najgori oblik fašizma,primitivnog nacionalizma,klerikalizacije,mržnje,tenzija.

Šćepan

Nijesu ambasadori slijepi, nego su plaćeni da to budu. Znaju da naša Vlada neće zvanično reagovati, jer su na istom fonu. Mi jednostavno nemamo glasa van Crne Gore. DPS to ne kapira, a ostali su slabi da nešto sami urade. Bez globalnih medija, umjetničkih performansa koji bi skrenuli pažnju, niko ne zna šta se ođe dešava. Volimo te Crna Goro!

Ante

Crnogorci, Bošnjaci, Albanci. Hrvati, svi morate izići na izbore ili ćete morati ići iz Crne Gore. Srbi i Rusi žele da vad nema. BITI ILI NEBITI !!!!

roki

Svaka cast na kolumni. Sve je istinito. Sad samo Vi iz EU koji shvatate situaciju trebate da pomognete , jer su sve poluge u njihovim rukama, a oni ne biraju sredstva. A i mi gradjani(prozapadni) moramo da se aktiviramo i uticemo na istomisljenike da izadju na izbore.Oni koji ne izadju a prozapadnih su shvatanja direktno pomazu proruskim i prostpskim snagama. Dijaspora takodje mora pomoci, pogotovo u drugom krugu.