14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Miročević: Ne mogu da shvatim one koji žive u Crnoj Gori a navijaju protiv Crne Gore

Autor: Portal Antena M

  • viber

kuč

Svaka čast majstore. Vrhunski sportista i čovjek koji je lio znoj i za svoj klub i za državu . Naravno da nije normalno da neko ko je rodjen i živi u Crnoj Gori navija za reprezentaciju druge države . trebali su da gledaju majstora kako je vadio loptu iz gliba kad padne kisa na stadionu pog Goricom

pero

Tonko LEGENDO,E POTPUNO SI U PRAVU,OVO ŠTO RADE JE ZASTIDJE!!! IMA LI DRŽAVE U SVIJETU DA RADE OVO ŠTO JE KOD NAS.

Malena

Legenda crnogorskog sporta - znalac, vaspitan i odmjeren, postao sinonim Podgorice i 'Budućnosti'. Potpisujem svaku riječ.

Katunjanin

E , to su nam komsije ,navodni prijatelji ,poznanici .Vrijeme je da se zapitamo skim mi zivimo i kuda nas to vodi. Sta da preduzmemo da nadvlada gradjanska svijest ili cemo se prepustiti "carima " srpskog polusvijeta.

Tihana

Plakalo mi se od muke kad su poceli zviždati himni. Nakon štonje srpska himna ispraćena aplauzom i bez ijednog zvuka iz publike. To su ti vjernici koji na dobro uzvraćaju zlom

Relja

Tonko legendo od tebe sam ucio fudbal i divio se svakom tvom potezu .A, ove izrode Crne Gore treba samo prezreti i pustiti da se udave u sopstvenom smradu .

Crnogorka

Navijati za drugu zemlju, a protiv svoje je bolesno stanje duha i uma! Jer kako drugacije komentsrisati nepostojanje onog divnog, velicanstvenog, osjecanja kojr nas obuzims kad navijamo za svoju zemlju, svoje sportiste,.Volim te Crna Gora!

ivica

Bože pravde je zvanično postala himna kada je Srbija postala nezavisna država 1878. godine nakon Berlingskog kongresa. Kada je formirana Zajednica Srba, Hrvata i Slovenaca (SHS) u 20. veku, bila je deo trodelne himne, zajedno sa hrvatskom pesmom Lijepa naša i slovenačkom Naprej, zastava slave.