10 °

max 21 ° / min 10 °

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zašto ne Jakov?!

Autor: Antena M

  • viber

Sanja

Da imamo tuzilastva odavno bi sa Spajicem bio iza resetaka zbog finansijskog unistenja drzave! Treba li po ko zna koji put pisati koliko su preduzeca za godinu dana zatvorili, koliko su nas organizovano zaduzili, zenu bez kompetencija ua direktoricu postavio, odakle im stanovi i vile sa bazenima...

Ina

Treba li na bilborde okačiti da su jednim "klikom" ugasili Montenegro Airlines, da onkološki pacijenti sami kupuju ljekove, kako umiju i koliko imaju? Treba li crtati da iz Beograda upravljaju sa novom To Montenegro kompanijom, a da iz CG o tome ne smiju da pisnu? Pisss PES

Crnogorka 100%

"Treba li ići dalje?" Treba. Obećao je dvojna državljanstva, što znači propast Crne Gore.

aristos

Zašto ne Jakov? Jer je smiješan? Jedan političar bez imalo harizme, sa piskavim glasom izbacije prazne parole koje apsolutno ne dodiruju prisutne. Na snimcima sa njegovih skupova sjede mahom ljudi ozbiljnih lica. Niđe ni traga emocijama koje ovaj patetični političar pokušava da izazove?

Lidija

Ali gospodine Baricevicu, to sto Vi navodite kao mane G-dina Jakova, to su upravo osobine koje vecinska Crna Gora cijeni i podrzava. I pokazuje da mi nijesmo za drzavu. Zavrsicemo tamo gdje nam je sa ovakvom vecinskom Crnom Gorom i mjesto-srbijanski priljepak.

Vucedolac, Krstas Kostov

Ne Jakovu, jer je nevaspitan, bezobrazan i antipatican. Ne, jer ne lici na Crnogorca sa svojim piskavim glasom i nastupom. Mila za predsjednika!

Dijaspora

Jakov dje god ide i promovise sebe u svim gradovima CG moli da dijaspora glasa za njega on zeli da zloupotrebi Dijasporu koja Dolazi i to javno saopstava da podrzi Mila Djukanovica. Dijaspora 100% hoce samo Mila da podrzi a ne Seseljovog ljubimca Jakova.