13 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 14°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Simultanka Mila Đukanovića

Autor: Antena M

  • viber

Legenda

Al vjera za tekst,genijalno.Jedan je Milo,neponovljiv samo se Titom može on usporediti.Naravno po svom dobru za CG ko i Tito za Jugoslaviju

MNE NK

Crnogorski narod je nakon referenduma ponižen . Milo ga je podcijenio .

Legenda

@MNE NK dodaj trobojku ođe.Na to MNE Nk vi ste tamo počeli instrukciju iz dfa, i zapošljavali i na to uzimati glasove.,,Vratiće vam se ovo kobumerang A Kovačević ti je ljubimac jeli,Aooo polako samo ne znaš još što je Milu u glavu

MNE NK

@Legenda - Mi 30 god. stojimo ispred manastira a on im gradi hramove po CG . Dozvoljava im da uništavaju grobove naših predaka . Da ne govorimo o ponašanju policije i prije 30 avg. Sve je to samo dio grešaka koje su dovele do ovoga . Crna Gora se poštuje i brani drugačije .

Orwel

@MNE NK Vi ste potcijenili osnovnu školu.

BranoBozovic

Uvazeni gospodine Mandicu 100% ste u pravu.Medu boljim tekstovima,na ovu za nas bolnu temu,a koji volimo Crnu Goru,a ne tudu drzavu!

DON QUIJOTE

Tek će vrijeme pokaziti izvanrednu državničku sposobnost i zasluge Mila Đukanovića za postojanje CG. Kao śto reče Senad Pećanin:"Samo treba biti glup i glasati za J.Milatovića. Gledao sam zapjenjene momčiće sa tri prsta i trobojkama kako pište:"Milo lopove".E, pa upravo njima je ukradena budućnost.

Onogošt

IMA NAS I IMAĆE NAS SVE VIŠE !!! DA JE VJEČNA CRNA GORA !!! GLAVU GORE !!! SAD JE VRIJEME DA SE POKAŽE KO JE CRNOGORAC SVIH VJERA I NACIJA.SVE ZA CRNU GORU -CRNU GORU NIZAŠTO !!!

Licina

Toliko istinito i bolno istovremeno. Crna Gora i Crnogorci su mnogim komsijama otvorila vrata i pomogla i kako Nam uzvracaju vidimo i pomoc i podrsku smo vazda dali a zauzvrat dobili klopke, zamke, podvale, izdaje, prevare itd.. I cemu se nadaju?..

Ante

Nije mi jasno zašto C.Gora ima toliki uvoz iz Srbije. Zar niste većinu te robe mogli uvesti iz Hrvatske. Kad vam mladi ljudi kupuju srbijanske sokove, kekse, imat će povezanost s njima.

Stari nk

Svaka čast na ovakvom razmišljanju, bukvalno je bilo ovako,sam protiv svih i na kraju je ispalo da je veći On nego svi oni bijednici zajedno

Mirza Redžić

Bravo Mihailo! Svaka Vam je u ovom tekstu riječ zlatna. Milo je svima valjao. Dok bijaše, dobar li bijaše. U savremenoj Crnoj Gori samo je on državnik i istorijska ličnost. Svi ostali su prolazni epizodisti za koje se nadam da ćemo ih brzo zaboraviti.

Natasha Kraljevic

Svaka cast! Sjajan text i ziva istina?