26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Popović: Jedinstvena lista i nosilac poput Zlatka Vujovića, jedini odgovor na anticrnogorski plan Beograda

Autor: Antena M

  • viber

BBB

Rekao bih da je veoma važno sređivanje biračkih spiskova . Bez toga ništa nijesmo uradili .

Licina

@BBB biracki spisak se nemoze nikad utvrditi sa drzavom koja to isto namjerno radi tj Srbija, sad ili se povezati sa evropskim terminalom i preko biometrije dolaziti do dokaza ili neznam, nesto slicno pa ta (osoba) onda rezultuje koje je drzave pripadnik!

BBB

@Licina - Preko međunarodnih institucija se to jednostavno rešava i otkriva . Posebno što CG nema veliki broj stanovnika .

JF

Da li DPS zeli Zlatka za nosioca liste je veliko pitanje. Smatram da je Zlatko prava licnost da privuce sve rodoljube. On bi mgaga zasigurno biti koordinator koji nam hvali. Jedan takav intelekt sa vezama i vezicama ka zapadu je idealan za buducu borbu protiv ovih sto su naumili da sruse CG. Veoma konstruktivan predlog za Zlatka. Razmislite DPS.

slavica

@JF Zlatko.. mislim da je sjajno rjesenje

Dragan PV

Vujović je korektan momak al za nosioca liste Evropske CG treba izuzetno jaka ličnost, u svakom smislu. Da to bude jedinstvena lista, popunjena prepoznatim patriotama, da su u stručnom smislu dokazani i da nemaju mrlja u karijeri. CG treba neko kao Slavko Perović. Siniša Vuković 1.

NNNN

Gospidine Popovicu, da li je jedna kolona najbolje resenje. Treba nesto uciti i od politickog protivnika-isli su u tri kolone i uzeli vlast. Jedna kolona vodi u rovove i ne ostavlja mogucnost za postizborne koalicije, kada se mogu privuci meksi politicki subjekti. Mislim da je jedna kolona nesto sto samo na prvi pogled lepo zvuci, ali je politicki opasna. Treba resenje traziti u formiranju crnogorske partije desnog centra, koja bi ojacala procrnogorski blok, pa u tri kolone.

Milena

@NNNN Kljuc su biracki spiskovi ,gospodin Bugarin kaze da 60 do 80 hiljada ima biraca iz Srbije i RS,koji su u nasem birackom spisku,hitno angazovati medjunarodnu zajednicu da pomogne oko identifikacije tih stranih biraca,na dan izbora nisu radile satima kamere na granicnim prelazima.

Mora se

Odlican predlog. Suverenisti se MORAJU sloziti oko nestranackog kandidata. Ako mi, Crnogorci, glasanjem stavljamo CG ispred svega, onda i suverenisticke partija isto tako MORAJU da postupe, MORAJU preci preko uskopartijskih interesa, u suprotnom i oni ce biti izdajnici CG.

Mico

Nazalost jos jednu gresku koju je napravio Djukanovic sto nije nasao svog naslednika lidera nesto kao on.mislio je na Vukovica nazalost kad je izgubijo podgoricu shvatio je da to nije t'as sad proba sa zivkovicem on je dobar ali ni on nije ta jedini je Konjevic i vuksanovic ostalo nevidim

!!!

@Mico,haha pa Raško&Ranko su smjestili Draginji sad na predsjedničkim.A ove koalicije po CG su njihovo djelo.E ne može brate i Raško treba malo da odmori glas.Verbalno dobar ali velika lisica kao i njegov mentor,doživotni predsjednik.

delboj

Glupost. Trenutno je vakum i trenutno je jedan dio procrnogorskih glasova kod Evrope Sad. Treba nova partija sa jednom ili vise zena na celu.Evropa sad ce se vremenom otkriti da je pod SPC-om, ali za naredne izbore tesko. Zene ce se najbolje oduprijeti uticaju SPC-a.